Ρεπόρτερ βγήκε σε ζωντανή εκπομπή χωρίς… παντελόνι

POP UP TEAM
/
5 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Είναι δεδομένο πως στην περίοδο καραντίνας, και ποιος δεν ξέχασε την αίσθηση του να πηγαίνει σε καθημερινή βάση στο γραφείο, έχοντας προσεγμένο ντύσιμο και να συναναστρέφεται με τους συναδέλφους του. Για αυτούς που δουλεύουν μπορεί να μην σταμάτησε η εργασία αλλά το να την κάνεις από το σπίτι σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

Μπορεί τα άγχη της επιτυχημένης εργασίας να ισχύουν, ωστόσο δεν χρειάζεται να… τρελαίνεσαι για το αν στυλιστικά είσαι αποδεκτά ντυμένος καθώς κακά τα ψέματα στο σπίτι σου είσαι, μπορείς και να μην βγάλεις ούτε καν την πιτζάμα σου.

Αυτό όμως που συνέβη στον ρεπόρτερ του «ABC News», Γουίλ Ριβ θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει κάποια σχέση με τον παραπάνω ισχυρισμό…

Βλέπετε ο κύριος Ριβ βρήκε στην κάμερα ζωντανά στην εκπομπή «Good Morning America» από το σπίτι του, ευπρεπεισμένος, φορώντας σακάκι λες και ήταν σε πραγματικό δελτίο ειδήσεων στο ίδιο το κανάλι, έχοντας σημαντικά πράγματα να πει για τα drone που θα φέρνουν παραγγελίες από τα φαρμακεία στα σπίτια ασθενών. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Το μεγάλο κακό όμως του να βγαίνεις να μιλήσεις ζωντανά από το σπίτι σου είναι ότι ο καμεραμάν συνήθως είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Ριβ, ωστόσο ενώ το πλάνο στόχευσε σωστά το πάνω μέρος του κορμιού, ταυτόχρονα έδειχνε πως από κάτω δεν φορούσε καν παντελόνι, δείχνοντας τα γυμνά πόδια του.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη κατάσταση απέσπασε πολλά σχόλια στο Twitter, ωστόσο ο «απερίσκεπτος» ρεπόρτερ έσπευσε να διαβεβαιώσει τους followers του πως φορούσε ένα σορτσάκι το οποίο καλυπτόταν από μακρύ σακάκι.

 

Mε πληροφορίες από Perierga

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved