Πέμπτη το μικρό Σάββατο: Το «Espressaki café bistro» δεν είναι μόνο για τέλειο εσπρεσσάκι!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
25 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δίπλα ακριβώς στο Ιπποκράτειο, οκ και στο γραφείο μου, βρίσκεται το «Espressaki café bistro», ένα μαγαζί που μεταξύ μας δεν είναι ένα αλλά δύο με ένα στενό δρομάκι να τα χωρίζει.

Τα 2 σε 1 μαγαζιά έχουν κοινή αισθητική, θυμίζουν γαλλικό μπιστρό και κυρίως το vibe είναι τέλειο και στα δυο! Αν με ρωτάτε είναι το καλύτερο διάλειμμα αν δουλεύεις κάπου εκεί κοντά και φυσικά είναι ο τοπ προορισμός για after work drinks.

Μπορείτε να επιλέξετε σαλάτες ή sandwiches με ντίνκελ ή μπαγκέτα και μια μεγάλη επιλογή από σολομό, παστράμι, μπέικον, κοτόπουλο, προσούτο, μοτσαρέλα ή και με ψητά λαχανικά. Αν θέλετε κάτι γλυκό σας συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη το red velvet. Σε πιο ιδιαίτερες επιλογές αναψυκτικών είναι η σπιτική λεμονάδα, αλλά και η λεμονάδα με μέλι και τζίντζερ. Τα κοκτέιλ είναι όλα προσεγμένα, οπότε ζητήστε το αγαπημένο σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το Espressaki όμως έχει άλλη γοητεία το βράδυ! Ο δρόμος πίσω από το Ιπποκράτειο κατακλύζεται από κόσμο που πίνει μπίρες, ποτά και κοκτέιλ και οι έντονες συζητήσεις δίνουν και παίρνουν.

Εάν λοιπόν σκέφτεσαι τι να κάνεις σήμερα πήγαινε Espressaki και θα με θυμηθείς!

Τα λέμε κέντρο!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved