Πέμπτη το μικρό Σάββατο: Ένας «Κύριος» στη Μαβίλη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
11 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η πλατεία Μαβίλη αποτελεί πάντα την τέλεια λύση για μια χαλαρή, εναλλακτική urban εμπειρία στην πόλη, ακόμα και το καλοκαίρι. Έχει κρυμμένους και όχι τόσο κρυμμένους θησαυρούς και εξυπηρετεί όλα τα γούστα – μουσικά και γευστικά.

Φυσικά, ένα από τα πιο κλασικά στέκια είναι το bar «Κύριος». Το «Κύριος» άνοιξε το 2016 και ξεχώρισε αμέσως. Συμπλήρωσε τη περιοχή με τη λίγο παραπάνω κομψότητα του, την ελαφρώς glamour αύρα του ή ακόμα και με το όνομα του και επιβλήθηκε ευχάριστα. Στιλάτο μπαρ που ξεχωρίσει με την ατμόσφαιρα και την classy αισθητικής, που είναι για μένα σχεδόν απαραίτητη, σε μια έξοδο για ποτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyrios Bar (@kyriosathens)

Η πολυτελής αύρα του παραμένει στα ίδια επίπεδα, με φρέσκιες διακοσμητικές feel good παρεμβάσεις και μια μπάρα που θες δε θες, σε προκαλεί να μείνεις στον εσωτερικό χώρο απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές του DJ και πίνοντας κοκτέιλς with a twist.

Στέκι κατάλληλο για καθημερινές αλλά και για after office εξόδους, τις μαζεύει παραπάνω κόσμο όλων των ηλικιών τις Παρασκευές από το απόγευμα και παραμένει θαυμάσια επιλογή για Σαββατόβραδο.

Κύριος
Δορυλαίου 4, Πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6400615

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyrios Bar (@kyriosathens)

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας