Ο Christian Bale συναντά έναν νεαρό Edgar Allan Poe στο teaser για το The Pale Blue Eye

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η τελευταία προσπάθεια του Scott Cooper για το Netflix.

Το Netflix αποκάλυψε το ανατριχιαστικό πρώτο teaser για το The Pale Blue Eye, το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου του Scott Cooper που περιλαμβάνει έναν διπλό φόνο στην σκιά του Edgar Allan Poe.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Louis Bayard του 2006, στο The Pale Blue Eye πρωταγωνιστεί ο Christian Bale ως ένας ντετέκτιβ εμμονικός με την ιατροδικαστική, ονόματι August Landor, ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει στην επίλυση μιας δολοφονίας ενός δόκιμου στη στρατιωτική ακαδημία West Point το 1830. Εκεί, συναντά έναν άλλο δόκιμο που τυχαίνει να είναι ο Edgar Allan Poe (Henry Melling). Ο Landor αναλαμβάνει και παίρνει υπό την προστασία του έναν ψαρωμένο Poe, παρά τις διαφορές στον τρόπο με τον οποίο βλέπουν και ερμηνεύουν τον κόσμο.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την πλοκή του The Pale Blue Eye από το teaser του, αλλά μπορούμε να ξεχωρίσουμε μερικές λεπτομέρειες. Κάνει κρύο, είναι θεοσκότεινα και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τρελαμένοι.

Δεν είναι ακριβώς το ευχάριστο blockbuster της χρονιάς, αλλά εντελώς τυχαία, θα φτάσει ακριβώς στην ώρα για να δημιουργήσει τη κατάλληλη διάθεση για την κορύφωση της εποχικής σας κατάθλιψης. Η ταινία θα εμφανισθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους αυτόν τον Δεκέμβριο πριν βγει στο Netflix στις 6 Ιανουαρίου 2023.

Μαζί με τον Bale και τον Melling, στο The Pale Blue Eye πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg και Robert Duvall.

Είδαμε επίσης πρόσφατα τον Bale στο γεμάτο αστέρια Amsterdam του David O. Russell, καθώς και τον Gorr στο Thor: Love and Thunder. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον Bale, προφανώς πήρε όλους αυτούς τους ρόλους μόνο και μόνο επειδή τους απέρριψε πρώτος ο Leonadro DiCaprio.

http://www.youtube.com/watch?v=ddbL9jvg77w

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved