H Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον σύμφωνα με το Paris Match

POP UP TEAM
/
24 Φεβρουαρίου, 2023

Φήμες ότι η Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον επιβεβαιώνονται από το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Με μία αποκλειστική φωτογραφία στο εξώφυλλό του, που απεικόνιζε τη Μόνικα Μπέλουτσι με τον Τιμ Μπάρτον αγκαζέ, το Paris Match αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.

Όπως ανέφερε το περιοδικό, οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση εδώ και 4 μήνες, συναντώντας ο ένας τον άλλο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών. Φαίνεται πως οι δύο σταρ ήρθαν πιο κοντά, καταφέρνοντας να γνωριστούν σε βάθος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τη γνωριμία τους το 2006 στις Κάννες.

 

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν και οι δύο ελεύθεροι το τελευταίο διάστημα και έτσι μπορούν να απολαύσουν ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. «Μια ιστορία που γεννήθηκε με απόλυτη μυστικότητα», γράφει το Paris Match, το οποίο δεν φαίνεται να έχει καμία αμφιβολία επί του θέματος.

Ο Τιμ Μπάρτον ήταν παντρεμένος από το 1989 έως το 1993, στη συνέχεια ήταν με τη Λίζα Μαρί η οποία εμφανίστηκε σε κάποιες από τις ταινίες του και τέλος ήταν αρραβωνιασμένος έως το 2014 με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας, «Ο πλανήτης των πιθήκων» και με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Η Μπελούτσι έχει δύο κόρες με τον επί χρόνια σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και με τον οποίο ήταν μαζί για δεκατέσσερα χρόνια, έως το 2014. Πριν από αυτόν, ήταν παντρεμένη για λίγους μήνες με τον φωτογράφο Κλαούντιο Μπάσο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved