Ο Ben Affleck λέει ότι η τραυματική του εμπειρία στο Justice League είναι ο λόγος που δεν θα σκηνοθετήσει ταινία της DC

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
17 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Δεν θα ήθελα να σκηνοθετήσω με τον τρόπο που το κάνουν»

Η επερχόμενη ταινία The Flash των DC Studios, πρόκειται να επαναφέρει αρκετούς Batmen στην οθόνη. Ωστόσο, τουλάχιστον ένας από αυτούς τους Bruce Waynes έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δείτε με μπέρτα και μάσκα. Σε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο Ben Affleck μίλησε για το πώς τα γυρίσματα του Justice League άφησαν μια «απαίσια γεύση» στο στόμα του, αναγκάζοντάς τον να τελειώσει με το κεφάλαιο super heroes.

«Θα μπορούσε να είναι ολόκληρο σεμινάριο για το πως δεν πρέπει να το κάνετε», είπε σχετικά με τη δημιουργία του Justice League. «Από την παραγωγή και τις λάθος αποφάσεις μέχρι μια φρικτή προσωπική τραγωδία μου άφησε μια απαίσια γεύση στο στόμα μου». Πρόσθεσε ότι ήταν έτοιμος να σκηνοθετήσει μια σόλο ταινία του Batman (η οποία τελικά έγινε The Batman του Matt Reeves), αλλά το φιάσκο του Justice League τον έκανε να πει: «Φεύγω. Δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα από όλα αυτά. Δεν είμαι κατάλληλος».

Συνέχισε λέγοντας, «Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ, σε ένα χώρο που είναι γεμάτος από άθλιες εμπειρίες. Μου ράγισε την καρδιά. Ήταν δύσκολο. Και άρχισα να πίνω πάρα πολύ. Ήμουν πίσω στο ξενοδοχείο στο Λονδίνο και σκεφτόμουν να πηδήξω από το παράθυρο. Και απλώς σκέφτηκα: Αυτή δεν είναι η ζωή που θέλω. Τα παιδιά μου δεν είναι εδώ. Είμαι μέσα στην μιζέρια».

Ο Affleck εξήγησε ότι το να φοράς συνέχεια ένα λαστιχένιο κοστούμι και να στέκεσαι απέναντι σε μια οθόνη υπολογιστή και να μιλάς για πυρηνικά απόβλητα, είναι κάτι που δεν βρίσκει πλέον ενδιαφέρον. «Δεν το κατακρίνω ούτε το υποτιμώ, αλλά έφτασα σε ένα σημείο που το βρήκα δημιουργικά μη ικανοποιητικό». Εξαιτίας όλων αυτών, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη νέα μορφή των DC Studios του James Gunns. «Δεν θα σκηνοθετούσα κάτι για τον James. Απολύτως όχι», είπε έντονα. «Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Ωραίος τύπος, σίγουρα θα κάνει εξαιρετική δουλειά. Απλώς, δεν θα ήθελα να μπω και να σκηνοθετήσω με τον τρόπο που το κάνουν. Δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Ωστόσο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κοιτάζει πίσω στην εποχή που ήταν ο Batman με πλήρη απογοήτευση. Στην πραγματικότητα, είναι περήφανος για τη δουλειά του στην επερχόμενη ταινία Flash. «Επιτέλους, κατάλαβα πώς να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα και το πέτυχα στο The Flash. Για τα πέντε λεπτά που είμαι εκεί, είναι πραγματικά υπέροχο. Προσπάθησα να προσαρμόσω τον εαυτό μου στον Batman. Και παρεμπιπτόντως, μου αρέσουν πολλά πράγματα που κάναμε, ειδικά το πρώτο (Batman v Superman)».

Ο Ben Affleck επαίνεσε επίσης το Justice League του Zack Snyder για την αλλαγή της αφήγησης γύρω από την ταινία. «Πες ότι θέλεις, είναι η ταινία με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb», είπε ο Affleck για το Snyder Cut. «Τελικά αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία».

http://www.youtube.com/watch?v=NhWg7AQLI_8

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved