Η Liv Tyler επιστρέφει στη Marvel, 16 χρόνια από την τελευταία της εμφάνιση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Liv Tyler συμμετέχει στο «Captain America: New World Order», επαναλαμβάνοντας τον ρόλο της από το «The Incredible Hulk» του 2008.

Η ηθοποιός θα εμφανιστεί στο νέο «Captain America» του 2024, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο της από το «The Incredible Hulk» του 2008 ως επιστήμονας Betty Ross, κόρη του στρατηγού Thaddeus «Thunderbolt» Ross. Ο ρόλος του Thaddeus παίχτηκε από τον αείμνηστο William Hurt, ο οποίος εμφανίστηκε ξανά πολλές φορές για την Marvel Studios, ξεκινώντας από το «Captain America: Civil War» του 2016, στο οποίο ο Ross είχε γίνει υπουργός Εξωτερικών.

Ο Harrison Ford θα είναι ο καινούργιος Thaddeus Ross για τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», όπου έχει καταφέρει να φθάσει μέχρι τον Λευκό Οίκο και το αξίωμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο «The Incredible Hulk», η Betty Ross της Tyler ήταν το ρομαντικό ενδιαφέρον για τον Bruce Banner του Edward Norton. Μετά την αντικατάσταση του Norton από τον Mark Ruffalo, ο χαρακτήρας της Tyler αναφέρθηκε ελάχιστες φορές, αλλά η ηθοποιός δεν είχε επιστρέψει στον ρόλο.

Στο «New World Order» πρωταγωνιστεί ο Anthony Mackie ως Sam Wilson, ο οποίος ανέλαβε την σκυτάλη του Captain America στη σειρά της Disney+ του 2021 «The Falcon and the Winter Soldier» με την ευλογία —και τον υποτιθέμενο θάνατο εκτός οθόνης— του Chris Evans. Οι Carl Lumbly, Danny Ramirez, Shira Haas και Tim Blake Nelson συμπληρώνουν το υπόλοιπο καστ.

Ο Julius Onah («Luce», «The Cloverfield Paradox») σκηνοθετεί σε σενάριο των Malcolm Spellman και Dalan Musson. Παραγωγοί είναι ο Kevin Feige και ο Nate Moore. Η Liv Tyler εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρώτη σεζόν της σειράς της Fox «911: Lone Star» και στο πλευρό του Brad Pitt στο δράμα επιστημονικής φαντασίας «Ad Astra» του 2019.

http://www.youtube.com/watch?v=3oA6j3ZEYUQ

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved