Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Beau is Afraid» με τον Joaquin Phoenix

©CreativeCommonsAttribution/Harald Krichel
POP UP TEAM
/
11 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Beau is Afraid» στο Λος Αντζελες, με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και Πάρκερ Πόσει. Ο Φίνιξ – ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι λιποθύμησε στα γυρίσματα κατά τη διάρκεια μιας έντονης σκηνής – φωτογραφήθηκε με όλους τους συντελεστές της ταινίας, ενώ στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν, επίσης, οι ηθοποιοί Ζόε Λίστερ Τζόουνς, Ρέι Νιούμαν, Κάιλι Ρότζερς και Μίχαελ Γκαντολφίνι.

Η ταινία «Beau is Afraid» σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Άρι ‘Αστερ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη στις 21 Απριλίου.

Η υπόθεση: Ο αγχωμένος Μπο, προσπαθεί να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του (Πάτι Λουπόν-Patti LuPone), παλεύοντας με τους μεγαλύτερους φόβους του.

 http://www.youtube.com/watch?v=PuiWDn976Ek&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&feature=emb_logo&ab_channel=A24

Η ταινία είναι η τρίτη συνεργασία του σκηνοθέτη με την αμερικανική εταιρεία A24 μετά τις ταινίες τρόμου «Hereditary» το 2018 και «Midsommar» το 2019. Σύμφωνα με την Dailymail κόστισε $35 εκατ. και είναι μέχρι σήμερα η πιο ακριβή παραγωγή της A24.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved