Ο Nicolas Cage μιλάει για τις αγαπημένες ταινίες του Nicolas Cage

©Nicolas_Genin/Wikimedia_Commons
BETH TSALIKI
/
18 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

 Ο Stephen Colbert συνάντησε τον Nicolas Cage για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Πέμπτης του The Late Show, και ως οικοδεσπότης δεν έχασε χρόνο ρωτώντας τον ηθοποιό για τις Top Five ταινίες του. (Η απάντηση μπορεί να σας σοκάρει.)

«Θα ξεκινήσω με το Pig — αυτή είναι η αγαπημένη ταινία που έχω κάνει ποτέ», απάντησε ο Κέιτζ, κάνοντας μετά βίας μια παύση για να σκεφτεί. «Λατρεύω το Mandy, που σκηνοθέτησε ο Πάνος Κοσμάτος. Λατρεύω το Bringing Out the Dead , που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε. Και μου άρεσε το Bad Lieutenant [Port of Call New Orleans], του Werner Herzog. Μου άρεσε το Joe που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν».

 Η λίστα του Cage σίγουρα στρέφεται περισσότερο προς την μετέπειτα καριέρα του. Το Bringing Out the Dead, η παλαιότερη ταινία στη λίστα του, κυκλοφόρησε μόλις το 1999. Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει Leaving Las Vegas; No Moonstruck ; Δεν υπάρχει Raising Arizona; Ο Colbert συγκεκριμένα είχε μία προσωπικά αγαπημένη ταινία του Cage που εξεπλάγη που δεν μπήκε στη λίστα: «Θα διάλεγα το Face/Off », απάντησε ο οικοδεσπότης.

«Α, μου αρέσει πολύ αυτό!». Ο Κέιτζ ενθουσιάστηκε με το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Τζον Γου του 1997. Ο ηθοποιός μίλησε και για το Vampire’s Kiss:

«Το Vampire’s Kiss ήταν μια μικρή ταινία που έκανα όπου μπόρεσα να εξερευνήσω τα πιο αφηρημένα όνειρά μου με κινηματογραφική ματιά», είπε. «Δυστυχώς έπαιζα έναν χαρακτήρα που έχανε τα μυαλά του. Είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι ήταν ο βρικόλακας από την αρχική ταινία του Nosferatu … Έπρεπε λοιπόν να συμπεριφέρομαι σαν ένας Γερμανός εξπρεσιονιστής σταρ του βωβού κινηματογράφου. Και αυτό ήταν ωραίο.».

Ο Κέιτζ συνέχισε: «Μπορούσα να χρησιμοποιήσω ό,τι έμαθα σε αυτήν την ταινία μικρού (Vampire’s Kiss) και να το βάλω στην μεγάλου μήκους ταινία (Face/Off) και αυτό λειτούργησε!» Επίσης, θα υπάρξει μια συνέχεια του Face/Off πολύ σύντομα.

Παρακολουθήστε τον Cage να επιλέγει τα αγαπημένα του Nic Flicks στο The Late Show παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=gOIkw7SyWus&ab_channel=TheLateShowwithStephenColbert

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved