O 12 ος Πίθηκος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
9 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Έπειτα από τη μεγάλη sold out επιτυχία του Red Bull Symphonic το 2022 στη Θεσσαλονίκη, το πρωτοποριακό event έρχεται στην Αθήνα. Ο 12ος Πίθηκος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ραπ σκηνής, μαζί με την καταξιωμένη Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, πρόκειται να ταξιδέψουν το κοινό σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια που αφηγούνται την ανεπανάληπτη ιστορία της συνεργασίας μεταξύ ταλαντούχων ανθρώπων από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα γεννήθηκε το 2020 στην Αυστρία με το θρυλικό δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής, Camo Krooked να δημιουργεί μια εντελώς νέα συναυλιακή εμπειρία που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Πλέον, το Red Bull Symphonic έχει διαδοθεί παγκοσμίως, από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική και προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία σε όποιον το παρακολουθήσει.

Στην παράσταση πρόκειται να συμμετάσχουν και: ο Άσαρκος και ο Hatemost, οι 2 MCs από τους Βήτα Πεις, καθώς και ο Εισβολέας, ο ταλαντούχος ράπερ που καταφέρνει με έναν μαγικό τρόπο να συνδυάσει τη ραπ με το ρεμπέτικο και τα μπλουζ, αλλά και ο Sonqo Pura, μέλος των «Επίλεκτων».

Αίθουσα: Αλεξάνδρα Τριάντη, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τρίτη 09.01.2024, 20:00

Διοργάνωση: Red Bull Symphonic

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved