Παπακαλιάτης – «Maestro» – Βραβεύθηκε στη Νέα Υόρκη ο διάσημος έλληνας σκηνοθέτης

Copyright @Instagram christopherpapakaliatis
POP UP TEAM
/
16 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αύριο ξεκινά το «Μaestro» την προβολή του στο αμερικάνικο Netflix

Στη Νέα Υόρκη τιμήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro», λίγο πριν η ελληνική σειρά ξεκινήσει την προβολή της στην streaming πλατφόρμα του Netflix για το αμερικανό κοινό.

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής, η οποία διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link ο Παπακαλιάτης τιμήθηκε για την επιτυχημένη σειρά, ενώ το παρόν έδωσαν και πολλοί ομογενείς. Ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και δεν παρέλειψε να σημειώσει πως διατηρεί πολύ καλούς δεσμούς με την πολιτεία της Νέας Υόρκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύμφωνα με το Mega αρκετοί σκηνοθέτες και παραγωγοί ταινιών.

«Μια καλή ιστορία δε γνωρίζει σύνορα», σημείωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, για την προβολή του Maestro στο Netflix. Τέλος σημειώνεται, πως έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved