The Killer: Αμετακίνητο από το top 10 του Netflix – Ποιος ηθοποιός προοριζόταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

© Netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
21 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ταινία The Killer με τον Michael Fassbender που έχεις δει στα Alien Covenant, Inglorious Basterds, χιονάνθρωπος κα, βρίσκεται σταθερά στο top 10 του Netflix και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του  Justin Kroll.

Όπως αποκάλυψε πρόσφαστα στο περιοδικό Rolling Stones ο σκηνοθέτης της σειράς David Fincher (Fight Club, Zodiac, Se7en) ο ρόλος είχε αρχικά προταθεί το 2008 στον Brad Pitt ο οποίος και αρνήθηκε καθώς ο χολιγουντιανός στας θεώρησε την ιστορία στενάχωρη (σ.σ.: λέει ο τύπος που έπαιξε στο Se7en και βρήκε σε κούτα το κεφάλι της καλής του).

«Αρχικά, το 2008, σκεφτόμουν τον Brad. Αλλά η απάντησή του ήταν: “Λοιπόν, είναι υπερβολικά μηδενιστής για μένα. ” Λοιπόν, ποιος είναι ο σωστός; Χρειαζόμασταν κάποιον που θα μπορούσε να αγκαλιάσει αυτή την πτυχή του χαρακτήρα. Μετά, καμιά δεκαριά χρόνια αργότερα, όταν ο Άντι και εγώ το συζητούσαμε αυτό, σκέφτηκα τον Μάικλ Φασμπέντερ. [Του έστειλα το σενάριο με μια σημείωση] «Θα ήθελα πολύ να σου το στείλω να το διαβάσεις, αυτό το «Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή σου, ξέρω ότι κάνεις αγώνες…» Και λίγες ώρες αργότερα, τηλεφώνησε και είπε δέχτηκε», δήλωσε ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

Παρίσι. Ένας ψυχρός εκτελεστής περιμένει το θύμα του. Ακούμε τις σκέψεις του λίγο πριν τον φόνο, την ψυχολογική του προετοιμασία και επαναλαμβάνει τους κανόνες του. Στο τέλος κι ενώ τα είχε σκεφτεί όλα, απότυχε στην αποστολή του. Από εκείνη τη στιγμή πολλοί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση και αρχίζει να τους κυνηγάει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Απλώς, αυτό παρουσιάζεται με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχες ταινίες.

 Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Arliss Howard, Kerry O’Maley, Sala Baker, Sophie Charlotte και Charles Parnell

Σκηνοθεσία: David Fincher 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved