Βάλε Netflix και την Καθαρά Δευτέρα

Photo credit imdb
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
18 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Προσωπικά των εθίμων δε με λες και πιστεύω δεν είμαι η μόνη είμαστε πολλοί! Επιπλέον, είμαι 30 κι όλοι ξέρουμε πως μετά τα 27 βαριά 28 η καλύτερη διασκέδαση είναι το σπίτι. Με τον Μπρούνο θα αράξουμε και φέτος σπίτι μας να δούμε ήσυχα – ήσυχα τις σειρές και τις ταινίες μας στο Netflix.

Irish Wish

Η Maddie(Lindsay Lohan) βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν ο άντρας που αγαπά αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη. Αποφασισμένη να βάλει στην άκρη τα συναισθήματά της, δέχεται να γίνει παράνυμφος στο γάμο στην Ιρλανδία. Λίγο πριν από την τελετή, μια αυθόρμητη επιθυμία να βρει την αληθινή αγάπη οδηγεί τη Μάντι να ξυπνήσει ως μέλλουσα νύφη. Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που πρόκειται να παντρευτεί μπορεί να μην είναι η αληθινή της αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Lindsay Lohan, Ed Speleers, Alexander Vlahos

Damsel

H ιστορία ξεκινάει με τον πρώτο βασιλιά της Aurea να καταδιώκει μαζί με τους άντρες του έναν πανίσχυρο δράκο που κατοικεί στο ψηλότερο βουνό του βασιλείου του. Εκεί, μέσα στην τεράστια σπηλιά, ο δράκος τους στήνει παγίδα, σκοτώνοντας την συνοδεία του βασιλιά και αφήνοντάς τον στο έλεός του. Αρκετούς αιώνες αργότερα, η Elodie, κόρη του Λόρδου Bayford, λαμβάνει μία πρόταση από τη βασίλισσα Isabelle της Aurea να παντρευτεί τον γιο της, τον πρίγκηπα, Henry. Αν και διστακτική στην αρχή, βάζει πάνω απ’ όλα τον λαό της και τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζει. Ο γάμος της θα αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μικρό τους βασίλειο. Δέχεται λοιπόν την πρόταση και ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια της στο νέο της σπίτι. Ο όμορφος και καλοσυνάτος πρίγκιπας, όπως και η οικογένεια του όμως, κρύβουν μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται είναι πολύ αργά για την νεαρή πριγκίπισσα.

Πρωταγωνιστούν : Millie Bobby Brown, Ray Winstone, Angela Bassett

The Gentleman

Eddie Horniman, ο δευτερότοκος γιος ενός Δούκα, κληρονομεί την απέραντη έκταση του πατέρα του και όλα τα οικογενειακά κειμήλια και βαρίδια όπως είναι ο πρωτότοκος γιος που είναι εθισμένος στην κοκαΐνη έχει 8 εκατομμύρια απλήρωτα χρέη σε μαφιόζους και μια αυτοκρατορία κάνναβης που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί.

Πρωταγωνιστούν: Theo James, Kaya Rose Scodelario,Giancarlo Esposito

Avatar: The Last Airbender

Μια σύγχρονη οδύσσεια, η υπόθεση παρακολουθεί τον 12χρονο Aang που ανήκει στη Φυλή του Αέρα και μαθαίνει ότι είναι το νέο avatar. Από ένα ατύχημα εξαφανίζεται λίγο πριν το Έθνος της Φωτιάς επιτεθεί στη φυλή του με στόχο να σκοτώσει το avatar για να μην μπει εμπόδιο στα ιμπεριαλιστικά του σχέδια.

Πρωταγωνιστούν: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved