MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο «Νονός» και το viral βίντεο

POP UP TEAM
/
21 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο αυτοσχεδιασμός του διάσημου σεφ που «γονάτισε» Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Στο MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς γίνεται «Βίτο Κορλεόνε» από την ταινία «ο Νόνος», κάνοντας Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να δακρύσουν από τα γέλια.
Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο MasterChef στα γυρίσματα του νέου κύκλου. Ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδύεται τον Βίτο Κορλεόνε από την ταινία «ο Νόνος». Τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αδυνατούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε το βίντεο από την επίμαχη σκηνή, όπου εμφανίζεται ως ο βασικός πρωταγωνιστής στην ταινία «ο Νονός», υιοθετώντας τον τρόπο ομιλίας και την κινησιολογία του Μάρλον Μπράντο.

MasterChef: Το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς ως «Νονός»
Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής, φαίνεται ότι παραμένουν απολαυστικά, καθώς η χημεία μεταξύ των τριών κριτών είναι καταπληκτική.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα. Κάποια στιγμή ο Σωτήρης Κοντιζάς παθαίνει… Μάρλον Μπράντο και γίνεται ο Βίτο Κορλεόνε από την ταινία «ο Νονός». Το αποτέλεσμα… ξεκαρδιστικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι υπόλοιποι δύο κριτές του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο «θείος Λεό» (aka Λεωνίδας Κουτσόπουλος) σε όλη τη διάρκεια του βίντεο δεν μπορούν να σταματήσουν το γέλιο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved