Η Selena Gomez είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram

POP UP TEAM
/
26 Φεβρουαρίου, 2023

«Τρώει» τη σκόνη της η Kylie Jenner

Η Σελίνα Γκόμεζ κατάκτησε και πάλι την πρωτιά στο Instagram. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram για άλλη μια φορά «εκθρονίζοντας» την Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιανς – Τζένερ του αμερικανικού τηλεοπτικού reality «Keeping Up with the Kardashians».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελίνα Γκόμεζ κατέχει την πρώτη θέση – ήταν για χρόνια αγαπημένη στο Instagram. Eπισκιάστηκε από την τραγουδίστρια Αριάνε Γκράντε το 2019, αλλά την Γκράντε ξεπέρασε στη συνέχεια η Τζένερ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram με 300 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι ακόλουθοι της ηθοποιού και τραγουδίστριας ανήλθαν σε 381 εκατομμύρια χθες, ενώ η Τζένερ είχε 380 εκατομμύρια ακόλουθους. 

Οι θαυμαστές και θαυμάστριές της ενθουσιάστηκαν.

«Η Σελίνα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok μέσα σε μία μέρα. Σελίνα θα είσαι πάντα διάσημη», έγραψε μία θαυμάστριά της στο Twitter.

Η Σελίνα Γκόμεζ αργότερα πρόσθεσε φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Τη διέγραψα μια φορά γιατί σκέφτηκα ότι ίσως ήταν υπερβολική».

Η Γκόμεζ, η οποία δέχθηκε πρόσφατα εγκώμια για την ερμηνεία της στη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved