Η Courteney Cox κέρδισε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο αγαπημένα σόου της τηλεόρασης και συνέχισε να αφήνει το στίγμα της στη showbiz με ρόλους στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.
Τώρα η Couteney Cox εντάχθηκε επίσημα ανάμεσα στους μεγάλους με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Η 58χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε επίσημα κατά μήκος της εμβληματικής λεωφόρου με ένα νεοσύστατο αστέρι τη Δευτέρα, καθιστώντας την το 2.750 άτομο που της απονεμήθηκε η τιμή. Μια σειρά από διασημότητες άντεξαν τη βροχή για να δείξουν την υποστήριξή τους στην Courteney στο επίτευγμα ορόσημο της, συμπεριλαμβανομένων των καλών της «φίλων», την 54χρονη Jennifer Aniston και την 59χρονη Lisa Kudrow.

Η επί χρόνια φίλη της Courteney, Laura Dern, ήταν επίσης διαθέσιμη για να δώσει μια ομιλία, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο 46χρονος επί χρόνια σύντροφός της Johnny McDaid και η κόρη της, Coco Arquette.

Η Jennifer και η Lisa έκαναν τους παρευρισκόμενους να γελούν καθώς αποτίνονταν φόρο τιμής στη συμπρωταγωνίστριά τους πίσω από την εξέδρα. «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε εκ μέρους σου ως συνάδελφοί, φίλοι και οικογένεια», ξεκίνησε η Jennifer, σύμφωνα με το ET Online. «Και αυτό συνέβη αφού σε γνωρίζουμε πολύ καιρό».

Το δίδυμο θυμήθηκε επίσης την πρώτη τους συνάντηση με την Courteney και αστειεύτηκε ότι ήταν η πιο διάσημη από όλες τις συμπρωταγωνίστριές της στο Friends.
Ολοκλήρωσαν τις ομιλίες τους με μια συγκινητική νότα: «Courteney, θέλουμε απλώς να πούμε ότι είμαστε βαθιά περήφανοι που σε γνωρίζουμε. Είσαι ο ορισμός ενός πραγματικά όμορφου, ταλαντούχου και αξιοπρεπούς ανθρώπου», είπε η Lisa.

Η Courteney έχει υποκριτικά στοιχεία που κρατάν ήδη από τη δεκαετία του 1980, προτού αποκτήσει πρωταγωνιστκό ρόλο στη σειρά Friends ως Monica Geller. Από το 1994 έως το 2004, πρωταγωνίστησε δίπλα στους Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer. Ενώ βρισκόταν στο Friends, έλαβε βασικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία τρόμου Scream. Θα επιστρέψει στον ρόλο της Gale Weathers για έκτη φορά στο επερχόμενο sequel Scream 6 φέτος τον Μάρτιο.

Επίσης, για έξι χρόνια, πρωταγωνίστησε δίπλα στην Busy Philipps στην κωμική σειρά Cougar Town. Ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά – μιούζικαλ ή κωμωδία το 2009. Εκτός από την παραγωγική της καριέρα στην υποκριτική, η Courteney μοιράζεται την κόρη της Coco με τον πρώην σύζυγό της David Arquette. Τώρα είναι σε μακροχρόνια σχέση με τον τραγουδιστή των Snow Patrol, Johnny McDaid.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved