Σε δικαστική διαμάχη η Gwyneth Paltrow για ένα ατύχημα με σκι πριν επτά χρόνια

Wikimedia Commons / Andrew Halpern
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Gwyneth Paltrow οδηγήθηκε χθες σε δίκη, ως μέρος μιας αγωγής για αμέλεια για ένα περιστατικό με σκι που συνέβη πριν από επτά χρόνια.

Η μήνυση αφορά μια σύγκρουση στο Παρκ Σίτι της Γιούτα, με τον άνδρα που κατέθεσε τη μήνυση – τον Terry Sanderson – να ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός συγκρούστηκε μαζί του, κάτι που, όπως ισχυρίζεται, «τον γκρέμισε δυνατά, χτυπώντας τον» σύμφωνα με το lawandcrime.com.

Η καταγγελία προσθέτει ότι το περιστατικό προκάλεσε στον Terry Sanderson «μόνιμο τραυματισμό στον εγκέφαλο, 4 σπασμένα πλευρά, πόνο, συναισθηματική ταλαιπωρία και παραμόρφωση».

Ωστόσο, η πλευρά της Gwyneth Paltrow απαντάει ότι ο Terry Sanderson ήταν αυτός που έπεσε πάνω της, προκαλώντας ένα «χτύπημα σε όλο το σώμα», που την άφησε με ελαφρά τραύματα χωρίς να μπορεί να κάνει σκι για το υπόλοιπο της ημέρας και ότι ο ίδιος της ζήτησε αμέσως συγγνώμη.

Στην αρχική του μήνυση το 2019, ο Terry Sanderson είπε ότι η ηθοποιός τον χτύπησε και μετά τον εγκατέλειψε τραυματία. «Η Gwyneth Paltrow σηκώθηκε, γύρισε και έφυγε με σκι, αφήνοντας τον Sanderson σοκαρισμένο, ξαπλωμένο στο χιόνι και σοβαρά τραυματισμένο».

«Ένας εκπαιδευτής σκι, που εκπαίδευε την Gwyneth Paltrow, αλλά δεν είδε τη συντριβή, πλησίασε, είδε τον τραυματισμένο Terry Sanderson και έφυγε, κατηγορώντας ψευδώς τον Terry Sanderson ότι προκάλεσε τη συντριβή», αναφέρει η μήνυση.

Ο Eric Christiansen, ο εν λόγω εκπαιδευτής, αφαιρέθηκε από την αναφορά μαζί με την Deer Valley Resort Company, με έναν δικαστή να υποβαθμίζει την σοβαρότητα της σύγκρουσης.

«Κανείς που να γνωρίζει τις ενέργειες της κυρίας Gwyneth Paltrow μετά τη σύγκρουση δεν ισχυρίζεται ότι παρατήρησε την Gwyneth Paltrow να ενεργεί απερίσκεπτα», έγραψε ο δικαστής.

«Τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα αποτυγχάνουν να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του ότι οι ενέργειες της Gwyneth Paltrow μετά τη σύγκρουση ήταν πιθανό να προκαλέσουν σημαντική βλάβη, ότι ήταν παράλογες ή τελείως ασυνήθιστες ή ριψοκίνδυνες».

Ο Sanderson τώρα ζητάει από την ηθοποιό 300.000 δολάρια αντί για 3,1 εκατομμύρια που ήταν η αρχική αγωγή. Η Paltrow από την μεριά της ζητά ένα δολάριο για αποζημίωση και αμοιβή δικηγόρου.

Στη Γιούτα, η νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις ορίζει ότι οι σκιέρ που κατεβαίνουν μια πλαγιά είναι υποχρεωμένοι να προσέχουν αυτούς που είναι από κάτω τους και να τους δίνουν προτεραιότητα. 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved