Τι αγόρασε η Τζένιφερ Άνιστον με τον πρώτο της μισθό από τα «Φιλαράκια»

©Instagram
POP UP TEAM
/
7 Απριλίου, 2023

Τι αγόρασε η Τζένιφερ Άνιστον με τον πρώτο της μισθό από τα «Φιλαράκια»; Για το οποίο μάλιστα μετάνιωσε, όπως είπε στη συνέχεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο PopSugar, η 54χρονη ηθοποιός είπε ότι η πρώτη της μεγάλη αγορά μετά την απόκτηση του ρόλου της Ρέιτσελ Γκριν στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90 ήταν μια vintage κρεμ χρώματος Mercedes- Benz 280 SL που όπως είπε «είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια».

«Θυμάμαι ότι η πρώτη μου μεγάλη υπερβολή ήταν μια Mercedes που είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια», αποκάλυψε στο PopSugar νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Δεν μπορώ να περιμένω, μια μέρα, μια μέρα (θα την αποκτήσω).» έλεγε η 25χρονη τότε Τζένιφερ κάθε φορά που περνούσε από το κατάστημα Fred Segal στη Melrose Avenue στο Λος Άντζελες. «Και μετά μια μέρα την αγόρασα».

Ωστόσο, υπήρξε ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως λέει η ίδια: «Και μετά το οδήγησα το αυτοκίνητο και μετά το ξαναοδήγησα το αυτοκίνητο. Και μετά δεν το ξαναοδήγησα ποτέ ξανά». Το πρόβλημα; Δεν το είχε ελέγξει μηχανικά πριν το πάρει. «Οπότε αυτό ήταν ένα ωραίο λάθος των 25 ετών μου», όπως δήλωσε.

  Παρά το γεγονός ότι τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκαν το 2004, η Τζένιφερ Άνιστον καθώς και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να κερδίζουν εκατομμύρια κάθε χρόνο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved