Η Megan Markle «θέλει να μοιάσει στην Kate Middleton»;

©Instagram/meghan.markle.official
POP UP TEAM
/
26 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της, και μάλιστα με ανανεωμένο look, στο Twitter μετά από μεγάλη απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας. Μίλησε για τις φήμες χωρισμού με τον Χάρι και για τον λόγο που δεν θα παρευρεθεί στην στέψη του βασιλιά Κάρολου.

 Το Σαββατοκύριακο η Megan παρουσιάστηκε μέσω βιντεοκλήσης στην ομιλία TED του φίλου της φωτογράφου Misan Harriman, με ισιωμένο μαλλί και ελαφρώς διαφορετική… έκφραση προσώπου, προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.

μεγκαν

Ένας χρήστης έγραψε: «Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον».

«Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ» τουίταρε ένας άλλος.

http://www.youtube.com/watch?v=i-oymHruJvo

Από την άλλη πλευρά, φαν της Μέγκαν την υποστήριξαν στο Twitter, λέγοντας ότι δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση.

«Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες» έγραψε κάποιος. «Η Μεγκαν δεν χρειάζεται πλαστική. Παίρνει αγάπη, είναι ηλιοκαμένη και καλά ενυδατωμένη» τουίταρε κάποιος άλλος.

Εκπρόσωποι της Δούκισσας του Σάσεξ αρνήθηκαν να μιλήσουν για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά πηγές ανέφεραν στη New York Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί αισθητικών επεμβάσεων.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved