Λατρεύει τα τατουάζ και δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model προκειμένου να βάλει το δικό της λιθαράκι ώστε να γίνουν αποδεκτά στο χώρο της μόδας.

«Θέλω να κάνω λίγο πιο αποδεκτό το modelling με τατουάζ γι’αυτό ήρθα στο GNTM» είπε η αισθητικός λίγο πριν εμφανιστεί μπροστά στη κριτική επιτροπή.

«Σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας στο GNTM όλα αυτά τα τατουάζ;» την ρώτησε η Βίκυ Καγιά όταν η νεαρή παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά της.

 

«Πραγματικά έχω μείνει… Τόσα πολλά τατουάζ… το βρίσκω λάθος. Να δουλέψει σε τι; Μαγιό δεν μπορεί να κάνει. Να δουλέψει που με τη μισή της μεριά ζωγραφισμένη;» αναρωτήθηκε η κριτής και η κόντρα «φούντωσε» ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής.

 upl5d8086bb00c61

«Θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο της μόδας. Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παίκτρια και τα τατουζ της.

Με δυο «ναι» και ένα «όχι», αυτό της Βίκυς Καγιά, η «καυτή πατάτα» έπεσε στον Άγγελο Μπράτη ο οποίος έπρεπε να αποφασίσει αν τελικά θα περάσει ή όχι η παίκτρια.

«Μπορεί να δουλέψει πού με όλα αυτά τα τατουάζ; Ποιος έχεις δει να κάνει καριέρα με τόσα τατουάζ; Δεν είναι θέμα αλλαγής, είναι σαν να παραδέχεστε ότι τα τατουάζ έχουν ρόλο στο χώρο της ομορφιάς. Δεν έχουν!» είπε ξανά η Βίκυ Καγιά.

Με το «ναι» από τον κ. Μπράτη η Ειρήνη τελικά πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.