GNTM : Καταγγελία στο ΕΣΡ για τη δοκιμασία με τα εσώρουχα σε δρόμους της Αθήνας

POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2019

H «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» κατήγγειλε στο ΕΣΡ ότι η φωτογράφιση που έγινε για το GNTM 2 σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα, πραγματοποιήθηκε χωρίς τη σχετική άδεια και θα μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο.

«Αγάπησε το σώμα σου όπως είναι» ήταν το μήνυμα που έπρεπε να περάσουν τα μοντέλα του GNTM 2 στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Κατά τη δοκιμασία, οι συμμετέχουσες έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνα, κάνοντας ντους σε κοινή θέα. 

Ωστόσο, η παρουσία των ημίγυμνων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε αντιδράσεις, με πρώτη τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» που προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ. Ο λόγος ήταν ότι η παραγωγή δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τους ανθρώπους των οποίων ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση που τους παρείχαν.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved