GNTM: Πως η παραγωγή πήγε να γλιτώσει την Ασημίνα, με fake disadvantage

POP UP TEAM
/
3 Δεκεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ένα επεισόδιο που προκάλεσε το αίσθημα της δικαίωσης ήταν αυτό του Greece’s Next Top Model της Δευτέρας, αφού βγήκε αληθινό το spoiler που όλοι περίμεναν. Αποχώρησε η Ασημίνα, μία από τις πιο μισητές παίκτριες στο παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ποζάρουν ως Εύα και να αναδείξουν την αθώα πλευρά τους έχοντας δίπλα τους τον Αδάμ και ενώ φορούσαν μόνο εσώρουχα.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης του Greece’s Next Top Model 2, η Μαρία είχε το αβαντάζ καθώς στην τελευταία φωτογράφιση είχε την καλύτερη φωτογραφία. Το αβαντάζ της ήταν να περάσει χρόνο και να γνωριστεί καλύτερα με τον παρτενέρ της ενώ το ντισαβαντάζ ήταν να διαλέξει μια κοπέλα η οποία θα είχε τον Αδάμ με γυρισμένη πλάτη στη φωτογράφιση τους.

7567657565786768686867867 

Εκείνη διάλεξε την Αννα και αυτή ήταν η δικαιολογία της:

«Διαλέγω την Άννα γιατί στις περισσότερες φωτογραφίες είναι σέξι και όχι αθώα. Έτσι, χωρίς τη βοήθεια του Αδάμ, δε θα καταφέρει μόνη της!».

Βέβαια, όπως συνέβη και με την Κάτια, γύρισε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα (μάλλον και η παραγωγή έβαλε το χέρι της, αφού αυτό μόνο μειονέκτημα δεν ήταν). Γιατί το γεγονός ότι την έβαλαν να ποζάρει με τον Αδάμ σαν να μην υπήρχε, αφού φαινόταν μόνο η πλάτη του ήταν πιο εύκολο από το να πρέπει να έχει επαφή μαζί του και να είναι μια ισορροπημένη φωτογραφία.

Αυτό η παραγωγή το γνώριζε, όπως πολύ καλά γνώριζε ότι εφόσον το πλεονέκτημα το είχε η Μαρία, θα έδινε το μειονέκτημα σε μια από τις τρεις των FF και ήθελε να τις δυναμώσει και πάλι.

Κάπως έτσι, η Μαρία βγήκε στις χειρότερες φωτογραφίες και η Άννα έβγαλε την καλύτερη.

Βέβαια, η Μαρία έπαιξε και στρατηγικά, αφού ήθελε να διώξει την Ασημίνα και ήξερε ότι αν της δώσει το μειονέκτημα θα ήταν υπέρ της. Αυτό το είπε και στο σπίτι, ότι θα δώσει δηλαδή το μειονέκτημα στην Αννα για να φύγει η Ασημίνα, Και το πέτυχε γιατί η Ασημίνα τα πήγε χάλια. Ενώ αν η Μαρία της είχε δώσει το μειονέκτημα σίγουρα θα τα είχε πάει καλύτερα.

Αφού, λοιπόν όλα τα υποψήφια μοντέλα είδαν τις φωτογραφίες τους, η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε πως την καλύτερη λήψη είχε η Άννα ενώ τις χειρότερες είχαν οι Χαρά, Μαρία και Ασημίνα.

Και την αποχώρηση της Ασημίνας, η Κάτια έκανε ένα ξέσπασμα της Κάτιας, το οποίο είχε πολλές δόσεις υπερβολής, την Άννα η οποία προσπαθούσε με το ζόρι να δείξει ότι στεναχωριέται και να κλάψει αλλά δεν της έβγαινε με τίποτα.

upl5de61498705d5 

Εξάλλου, γιατί να κλάψει αφού μόλις είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και δεν την άφηναν να το χαρεί;

 

via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved