Το GNTM πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί από το παιχνίδι

POP UP TEAM
/
11 Δεκεμβρίου, 2019

Το GNTM πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό και τα κορίτσια κρίνονται πλέον στη λεπτομέρεια.

Τα νεαρά μοντέλα μεταφέρθηκαν σε ένα βιομηχανικό τοπίο και ντύθηκαν με φορέματα υψηλής ραπτικής ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στα 12ποντα τακούνια τους και σκαρφάλωσαν πάνω στη κουτάλα μιας μπουλντόζας.

Η Κέισι και η Κάτια ήταν οι δυο παίκτριες οι οποίες είχαν αβαντάζ καθώς είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης. 

Την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας είχε η Κάτια η οποία στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης θα ενημερωθεί για το αβαντάζ της. «Τα πήγε καταπληκτικά από όλες τις απόψεις» είπε η Βίκυ Καγιά και έδωσε ένα μεγάλο μπράβο στην παίκτρια η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

http://youtu.be/P34tlKijaTo

Στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή και αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, η Ίλντα, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με την Άννα.

«Ίλντα μου είσαι ένα εκπληκτικό κορίτσι, η προσπάθειά σου έχει φανεί σε όλους μας! Είσαι καταπληκτική, μην το βάζει κάτω, δε σημαίνει κάτι αυτό για σένα, γιατί θα τα καταφέρεις! Είσαι μοντελάρα, αρκεί να τα βάλεις όλα σε μία σειρά, να βρεις το γραφείο σου και να συνεχίσεις» της είπε η Βίκυ Καγιά.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved