Σταρ Ελλάς 1993: Απίστευτες δηλώσεις για το κακό που έπαθε από τα καλλιστεία

POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2019
/

Μοιράσου το ...

«Εκείνη την ημέρα είχα δει την όλη βραδιά ως μια αξέχαστη εμπειρία. Ήθελα να το ζήσω, αλλά δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση ώστε να πω “Αυτό είναι δικό μου”» είπε η Χριστίνα Μανούση στην εκπομπή “Ελένη”, για να συνεχίσει λέγοντας: «Ακούω ένα “Διώξτην από τη σκηνή”.

Αποδεδειγμένα αυτό έγινε στα 4 δευτερόλεπτα από τα 15 που δικαιούται κάθε κοπέλα για να απαντήσει».

Η Χριστίνα Μανούση 26 χρόνια μετά από την ημέρα που κατέκτησε το στέμα της Σταρ Ελλάς, μίλησε για την εποχή που διέλυσε τη ζωή της: «Όταν άκουσα ότι βγήκα Σταρ Ελλάς έπαθα πραγματικά σοκ, σαν να με χτύπησε κομήτης. Έγινε τόσο μεγάλος ντόρος. Πέσανε πάνω μου δημοσιογράφοι, περιοδικά της εποχής.

Δεν υπήρχαν άλλες τότε, δεν υπήρχαν ριάλιτι. Μόνο δυο κανάλια, το MEGA και ο ΑΝΤ1. Εγώ απλά ένιωθα μια ψιλοαντιπάθεια στους δρόμους. Μερικές φορές είχα κάποιες αντιδράσεις, ότι ήμουν η Σταρ Ελλάς που δεν έπρεπε να βγει. Ήταν δυσφήμιση και πιστεύω πως έκανε κακό στην καριέρα μου. Δεν ένιωσα τη στήριξη του ΑΝΤ1, για να είμαι ειλικρινής».

Η Χριστίνα Μανούση, ανάμεσα σε άλλα, παραδέχθηκε πως δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τη δημοσιότητα, ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως ήταν άδικο να μην προλάβει να απαντήσει στην ερώτηση του κριτή.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved