Το Νέο Μέγκα επέστρεψε: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές του καναλιού

POP UP TEAM
/
17 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά από ενάμιση χρόνο για το Mega.

«Κοινωνία Ώρα Mega». Με αυτή την εκπομπή επέστρεψε το “Μεγάλο Κανάλι” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, θα εκπέμπει τόσο σε κανονική, όσο και σε υψηλή ανάλυση.

Η σύνδεση ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα στις 6 το πρωί με το γνωστό μουσικό theme από την ημέρα που ξεκίνησε για πρώτη φορά η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα άνοιξε με την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι έχουν μαζί τους ως συνεργάτες τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού.

«Είμαστε στον αέρα», ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου Φιλιππίδη, για να προσθέσει: «Μόνο ξένους δεν μας λες τις δύο πλευρές, δηλαδή εσάς τους θεατές και εμάς εδώ από το “Μεγάλο Κανάλι”». Οι δύο παρουσιαστές έκαναν μία μίνι αναφορά στο τι θα περιέχει το τηλεοπτικό πρόγραμμα, για να καταλήξουν:

http://youtu.be/jUtPRDKGodY

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

06:00 Κοινωνία ώρα Mega
09:00 Το ρετιρέ
10:00 Mega Mag
11:15 Εμείς κι εμείς
12:00 Βέρα στο δεξί
13:00 Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
13:50 Η νταντά
14:30 Μαρία η Ασχημη
15:10 Μια στιγμή, δυο ζωές
15:50 Η ζωή της άλλης
16:30 Νόστιμα και… απλά
17:00 Δελτίο κωφών
17:20 Live News
19:00 Σαββατογεννημένες
19:50 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων
20:45 Δελτίο καιρού
21:00 Στο παρά πέντε
22:00 Πενήντα – πενήντα
23:00 Μαύρα μεσάνυχτα
00:40 Forensic Files

Ποια θα είναι, όμως, τα προγράμματα και ποιοι οι δημοσιογράφοι, που θα τα «τρέχουν»;

Τα προγράμματα, που θα παρουσιάζουν, οι δημοσιογράφοι, τις καθημερινές (σ.σ. Δευτέρα έως Παρασκευή)
– Στις 06.00, το πρωί: Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα σχολιάζουν την επικαιρότητα. Θα γίνεται στο ξεκίνημα της μέρας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

dinsiomjinmo

– Στις 10.00, το πρωί: Οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη θα συζητάνε τα θέματα της μέρας στην εκπομπή «Mega Magazino».

thanafoudafn

– Στις 13.00, το μεσημέρι: Θα προβάλλεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Ράνια Τζίμα.

ranjim

– Στις 17.20, το απόγευμα: Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» θα βγαίνει στον «αέρα» στις 17.20 και θα δίνει την ατζέντα της μέρας μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

nikeua

– Στις 20.00 το βράδυ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο θα προβάλλεται στις 20.00 και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

doranagno

– Στις 07.00, το πρωί, του Σαββατοκύριακου: Οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας θα… σερβίρουν τον πρώτο ειδησεογραφικό καφέ στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

mariakats

– Στις 12.00, το μεσημέρι, του Σαββατοκύριακου: Οι Αντώνης Κατσαρός, Παναγιώτης Περπερίδης και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα ενημερώνουν για τα αθλητικά γεγονότα μέσα από την εκπομπή «Sports Weekend».

sportsweek

– Δελτία ειδήσεων, του Σαββατοκύριακου: Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Γιάννης Μούτσος.

marilger

– Ποδοσφαιρική πανδαισία την Κυριακή: Στις 22.00 ο Αντώνης Καρπετόπουλος με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Οικονομίδη και Σοφία Αλατζά υπόσχονται ποδοσφαιρικές και όχι μόνο αναλύσεις.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved