Master Chef 4: Ξεκίνησαν οι βαριές κουβέντες και οι ίντριγκες

POP UP TEAM
/
22 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για δεύτερη ημέρα στη σέντρα ο Ηλίας στη διαδικασία αποχώρησης ενός παίκτη από την κόκκινη ομάδα που τερμάτισε τελευταία στην ομαδική διαδικασία υπό την καθοδήγησή του. Βέβαια, ο εξώστης, με τους παίκτες των δυο άλλων ομάδων να οργιάζουν με σχόλια εναντίον του, φανέρωσε τη “σκληρή αγάπη” που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους.

“Είναι ένα διαγωνισμός δεν ήρθα εδώ για να καώ” είπε ο Ηλίας ξεσηκώνοντας ξανά σχόλια των παικτών που δε σταμάτησαν να παρατηρούν τη συμπεριφορά του.

Η Κατερίνα θεώρησε και είπε τον Ηλία ανέντιμο και κυριολεκτικά έβγαλε από τα ρούχα του τον Γιώργο που την χαρακτήρισε “κακό πνεύμα” την Κατερίνα λέγοντας ότι δε μπορεί να τον κρίνει μια κομμώτρια. Η συμπεριφορά της χαρακτηρίστηκε “τραμπουκισμός” και από τον Ιωάννη, ενώ έγινε και επόμενο φάουλ από τον Γιώργο ξανά που σχολίαζε το τατουάζ της “Μολών λαβέ”. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι ο Ηλίας στρατηγικά μένει στο παιχνίδι και στη δοκιμασία βγαίνουν μαζί με το Γιώργο η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

4e0716db4e7390ab209a6eb13dc3

“Ο Γιώργος βγήκε μπροστά γιατί ήξερε πολύ καλά ότι θα έχει να παλέψει με δυο πιο αδύναμους. Ξεκάθαρα πράγματα”, είπε η Κατερίνα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Ηλία ποιον θα υποστηρίξει ως αρχηγός κι εκείνος απάντησε ότι δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοστηρίξει. Αυτό το άκουσαν οι υπόλοιποι παίκτες στον εξώστη και αντέδρασαν, σχολιάζοντάς τον αρνητικά. Ο Γιώργος που είναι στη δοκιμασία καθ΄υπόδειξη του “φίλου του” Ηλία, μπήκε να παίξει σχεδόν κλαίγοντας και με τσιτωμένα νεύρα από την κόντρα εξώστη-Κατερίνας και κόκκινης ομάδας.

Ένα πολύ “πικρό βουνό” από σου που στέλνει ένα παίκτη σπίτι του

masterchef 43543

Τα γουρουνάκια τα ταΐζουν πριν τη σφαγή είπε η Μαρλέν βλέποντας τους παίκτες να δοκιμάζουν τα Croquembouche ή αλλιώς σουδάκια σε όσους δεν είναι “ειδικοί” του κορυφαίου Pastry Chef στη “Μεγάλη Βρετανία” και το “King George” Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Η δοκιμασία είναι δύσκολη, όλοι πιστεύουν να πάρουν το εισιτήριο της επιστροφής και οι παίκτες στον εξώστη σχολιάζουν τη δυσκολία της συνταγής με τον Σταύρο να δίνει ρεσιτάλ σε κυπριακά που δεν καταλαβαίνει κανένας.

Η δοκιμασία είναι γεμάτη ανατροπές και η Φωτεινή καίγεται από την καραμέλα, αλλά στήνει πρώτη τον πύργο από σου και ο εξώστης την υποστηρίζει όσο κανέναν άλλο αφού οι άλλοι την έχουν υποτιμήσει σαν πιο αδύναμη παίκτρια. Ο Ηρακλής μίλησε για την ανατροπή που έκανε η Φωτεινή “ένας άνθρωπος ενάμιση μέτρο που έχει ψυχή”. Η παρουσίαση των τριών προσπαθειών προκάλεσε τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών με τον Κουτσόπουλο να λέει “λείπει η σκεπή εδώ, τέλειωσε το ΕΣΠΑ” και γενικά βρέθηκαν πολλά τεχνικά προβλήματα. Η ένταση από τον εξώστη είχε επηρεάσει και τους τρεις παίκτες που πήγαν στη δοκιμασία με πολύ πεσμένη ψυχολογία. Τελικά στη δοκιμασία αντιγραφής ζαχαροπλαστικής η φωτεινή κατάφερε και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι.

 http://youtu.be/22KkvO-dIWI

Από τους δυο που έμειναν ο Κωνσταντίνος τελικά φεύγει από το σπίτι. Πρώτος, άκουσε την βαθμολογία του ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, που έλαβε δυστυχώς ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία από τους κριτές του MasterChef 4 και τον καλεσμένο pastry chef. Συνολικά, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος έλαβε 19/40.
Η επιστροφή του Γιώργου σημαίνει νέο πόλεμο με την Κατερίνα. Με την επιστροφή στο σπίτι της είπε ότι θα τα πουν εκτός κάμερας. “Φοβήθηκα” απάντησε αμέσως η Κατερίνα.

Ρεσιτάλ έπαρσης είχε δώσει και η Κατερίνα σε προηγούμενο επεισόδιο , η παίκτρια που κατά την άποψη των κριτών μαγείρεψε το καλύτερο παστίτσιο και της άξιζε η χρυσή κάρτα της ασυλίας, με αποτέλεσμα να έχει να μαγειρέψει εδώ και τρία επεισόδια.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved