MasterChef: Παίχτρια πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και μετά έβαλε τα κλάματα

POP UP TEAM
/
25 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Επεισοδιακό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με τους επίδοξους μαγειρικούς “μάγους” να προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε περιορισμένο χρόνο.

Αυτή που τα βρήκε πραγματικά σκούρα ήταν η Κατερίνα Λένη, η κομμώτρια που την περασμένη εβδομάδα έβαλε τα γυαλιά στους συμπαίκτες της με τη φαντασία της στη μαγειρική. Σήμερα όμως δεν ήταν η καλύτερή της μέρα…

Το τεστ δημιουργικότητας στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες μετά τη δοκιμασία του Mystery Box, στην οποία νικήτρια ήταν η Μαρία Μπέη με πολύ καλό πιάτο, ήθελε τους επίδοξους MasterChefs να φτιάχνουν ένα πιάτο με βασικό συστατικό το ψωμί του τοστ. 

Η Μαρία είχε τη δυνατότητα να επιλέξει δύο συμπαίκτες της για να μαγειρέψουν έχοντας στη διάθεσή του 45 λεπτά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είχαν στη διάθεσή τους 30 λεπτά μόνο.

Όλοι τους ζορίστηκαν όμως περισσότερο έδειξε να αγχώνεται η Κατερίνα η οποία είναι και η κάτοχος της κάρτας ασυλίας την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε για να σώσει τον εαυτό της είτε κάποιον συμπαίκτη της.

Η δοκιμασία δεν εξελίχθηκε καλά για την ίδια, αδυνατούσε να βγάλει ένα πιάτο που θα ικανοποιούσε πρώτα την ίδια και μετά τους κριτές, με αποτέλεσμα να πετάξει ό,τι είχε φτιάξει εκείνη την ώρα στα σκουπίδια, και μάλιστα μπροστά στους έκπληκτους σεφ.

Φυσικά η Κατερίνα πήγε χωρίς πιάτο μπροστά, έτοιμη να ακούσει την κατσάδα των κριτών, οι οποίοι την έβαλαν στον τοίχο για αυτή την ενέργειά της. Πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη… μάλωσε λέγοντάς της πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που είχε κάνει. Η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα και τα έβαλε με τον εαυτό της για ό,τι είχε κάνει.

http://youtu.be/0lGmiKraSV8 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved