Η Μέγκαν Μαρκλ κοντράρει τη βασίλισσα Ελισάβετ: Κανείς δεν μου απαγορεύει το Sussex Royal

POP UP TEAM
/
26 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Μέγκαν είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει νομικά τον πριγκιπικό τίτλο που κατείχε πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το παλάτι.

Με την απόφασή τους να φύγουν από το παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι γνώριζαν καλά ότι θα έχαναν τον μισθό που κέρδιζαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, η απόφασή τους να φύγουν δεν έγινε χωρίς πρώτα να έχουν εκτιμήσει άλλους τρόπους χρηματοδότησης. Δεν είναι τυχαίο ότι “έχτισαν” το Sussex Royal, το οποίο απέκτησε μεγάλη ισχύ, ιδιαίτερα μετά την είδηση της αποχώρησης του ζεύγους από το παλάτι.

Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού όπως φαίνεται η βασίλισσα βάζει φρένο στο καλομελετημένο σχέδιό τους.

mehaeliz

Χρυσωρυχείο το Sussex Royal

Τα χρήματα που θα μπορούσαν να κερδίσουν μόνο από τον λογαριασμό τους στο instagram είναι πολλές χιλιάδες λίρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ειδικοί αναλυτές της πλατφόρμας”Inzpire Me” που μετρά την απήχηση των influencers, υπολόγισαν πόσα θα μπορούσε να εισπράττει το ζευγάρι με δεδομένη τη δυναμική του λογαριασμού του στο Instagram. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές χιλιάδες λίρες για κάθε ανάρτηση.

Συγκεκριμένα το ζεύγος θα μπορούσε να κερδίζει μέχρι και 85,271.19 λίρες για κάθε του ανάρτηση, σύμφωνα με την απήχηση που έχει σήμερα ο λογαριασμός του.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός θα συνεχίσει να είναι τόσο επικερδής αν το ζευγάρι επιλέξει να τον μετατρέψει σε… εμπορικό.

Μέγκαν vs Ελισάβετ

Tην ίδια ώρα, ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει εξοργιστεί με την απόφαση της βασίλισσας να τους απαγορεύσει την εμπορική χρήση του τίτλου “Sussex Royal”.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει νομικά τον πριγκιπικό τίτλο που κατείχε πριν από την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το παλάτι.

 Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα σύμφωνα με πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Μέγκαν, η 38χρονη έχει διευκρινήσει ότι δεν σκόπευε να ευτελίσει το Sussex Royal πουλώντας μπλουζάκια και στιλό, όπως είχε διαρρεύσει στον τύπο.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved