MasterChef: Παίχτρια κάνει την ανατροπή και σώζει με τη χρυσή κάρτα τον συμπαίκτη της

POP UP TEAM
/
29 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αφού έγινε χρήση της χρυσής κάρτας, η οποία σώζει έναν παίκτη και τον γλιτώνει από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, η ηττημένη ομάδα ψήφισε και έστειλε στη… ρώσικη ρουλέτα τη Μαριάννα, τη Μάγδα και τον Διονύση. Η Κατερίνα Λένη, η οποία άνηκε στη νικήτρια ομάδα, ρωτήθηκε από τους κριτές αν θέλει να κάνει χρήση της κάρτας της και να δώσει ασυλία σε κάποιον από τους τρεις συμπαίκτες της.

Η κομμώτρια που μαγειρεύει καλύτερα και από… μάγειρες αποφάσισε να σώσει τον Διονύση και έτσι να πάψει να είναι κάτοχος της κάρτας, η οποία θα μπορούσε να της φανεί σωτήρια σε μελλοντική περίπτωση. Θυμίζουμε ότι η ίδια η Κατερίνα αποφάσισε να μην τη χρησιμοποιήσει ούτε όταν η ίδια κλήθηκε να μαγειρέψει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Όπως εξήγησε στους κριτές το κάνει γιατί ο Διονύσης είναι ερασιτέχνης και επειδή στη δοκιμασία με τον καθαρισμό ψαριών είχε καθαρίσει πολλά, αλλά από ένα παιδικό λάθος ξέχασε να καθαρίσει τα εντόσθια.

Ο Διονύσης φανερά συγκινημένος έτρεξε και την αγκάλιασε με λυγμούς και δήλωσε ότι δεν του έχουν ξανακάνει τέτοιο καλό. “Θα την παντρευτώ” έλεγε γελώντας και η Κατερίνα απάντησε: “Θέλω δαχτυλίδια με μπριγιάν”. “Φυσικά και θα γονατίσω κιόλας” απάντησε ο Διονύσης.

“Ηταν η πιο αντρική κίνηση που μπορούσε να γίνει” σχολίασε ο Γιώργος, ο οποίος είχε έρθει σε σύγκρουση με την Κατερίνα αλλά όπως δήλωσε συζήτησαν και τα βρήκαν και έσπευσε να τη συγχαρεί.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved