Με την Τούνη και κάθε Τούνη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
29 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Ιωάννα Τούνη είναι η νούμερο ένα influencer αυτή τη στιγμή στη χώρα. Έχει καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα, έχει τα σπίτια της, το παιδάκι της και τον σύντροφό της. Ταυτόχρονα με αυτά έχει να αντιμετωπίσει και τον κάθε έξυπνο τύπο που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιό του και την κράζει.

«Πώς τα έβγαλε τα λεφτά;», «Τόσα χρήματα βγάζει μια μέση influencer;», «Αφού ξέρουμε». Όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους σε αυτή τη χώρα. Το μόνο που φαίνεται να μην ξέρουν είναι το βάρος του λόγου τους και τις επιπτώσεις που μπορεί αυτός ο λόγος να έχει στη ζωή μιας κοπέλας που σε τελική ανάλυση δεν τα έκλεψε από την τσέπη μας.

Όταν έγινε γνωστή μέσω του reality «My Style Rocks» άρχισαν να διαρρέουν γυμνές φωτογραφίες και το επίμαχο βίντεο για το οποίο έχει ξεκινήσει ολόκληρη δικαστική διαμάχη. Κυκλοφόρησε ευρέως σα να μην έχει σημασία το πώς θα νιώσει η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο και την παρακολουθεί όλη η Ελλάδα να κάνει – τι πιο φυσιολογικό – σεξ.

Τα εμετικά σχόλια του τύπου «όταν ανακατεύεσαι με αυτές τις δουλειές αυτά γίνονται», όπως λέει η ίδια σε βίντεο που ανέβασε την αποκαλούν «βίζιτα» και καλά να πάθει. Σοβαρά; Δηλαδή όλους εσάς που λέτε αυτές τις ανεκδιήγητες σαχλαμάρες αν σας πατήσει αυτοκίνητο πρέπει σαν κοινωνία να πούμε «δεν πειράζει, ένας βλάκας λιγότερος»;

Τι λέει το βούλευμα

Επιτέλους η Τούνη μπορεί να κυνηγήσει τους θύτες της που το 2017 πίστευε ότι δεν θα έχει καμία ελπίδα εναντίον τους γιατί ήταν όπως λέει «γόνοι γνωστών οικογενειών της Θεσσαλονίκη». Έλα όμως που ο καιρός έχει γυρίσματα και πλέον η κοπέλα που διαπομπεύθηκε όσες λίγες στη χώρα μας έχει την ευκαιρία να «βρει το δίκαιό της».

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τις 20 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, περιγράφεται όλο το σκηνικό που στήθηκε τον Ιούλιο του 2017 στη Χαλκιδική, μέσα στο λευκό Range Rover, του 37χρονου τότε συντρόφου της γνωστής influencer και του 43χρονου φίλου του που φέρεται να είχε αναλάβει ρόλο «κινηματογραφιστή», τα όσα εφιαλτικά ζούσε η Ιωάννα Τούνη για τρία και πλέον χρόνια, αλλά και το σκεπτικό των δικαστών για παραπομπή σε δίκη των δυο κατηγορουμένων για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων.

Είναι θλιβερό σε μια ευρωπαϊκή χώρα του 2024 να υπάρχουν άνθρωποι που δικαιολογούν τον βιασμό, την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, την παρενόχληση ανάλογα με την περίσταση. Ευτυχώς ο νόμος δεν δουλεύει ανάλογα με την περίσταση και υπάρχει για να υποστηρίξει κάθε άνθρωπο που χρειάζεται δικαίωση – έστω ηθική. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε με την Τούνη και την κάθε Τούνη!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved