Αντίνοος Αλμπάνης: «Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή »

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη σειρά, Ήλιος, είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 37 χρονών. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο. Καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε».

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα εξαρχής ότι θα πω πέντε πράγματα για αυτό. Επειδή είμαι σε μια μικρή σχετικά ηλικία. Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από μένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στεναχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είχα λέμφωμα. Με πλησίασαν πάρα πολλοί με αντίστοιχα προβλήματα, ειδικά από τα σόσιαλ μίντια. Και αυτό ήταν το σοκ. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα».

http://youtu.be/yqLUCTxxQOk

http://youtu.be/H_CQ-jTfkbw

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved