GNTM 3:Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό- Tα κορίτσια τραβούν την… κατηφόρα

POP UP TEAM
/
21 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και οι κριτές την έλεγαν “μοντελάρα”, ωστόσο την έβγαλαν από το GNTM.

Μια βραδιά με αποχώρηση έκπληξη η χθεσινή στο GNTM, και ακόμα μία κοπέλα έφυγε από το ριάλιτι μόδας αποδυναμώνοντας ακόμα περισσότερα τα κορίτσια και ενισχύοντας την υπεροχή των αγοριών.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM έκαναν ένα break από τις αυξημένες απαιτήσεις των φωτογραφικών σετ και διασκέδασαν σε πάρκο ψυχαγωγίας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν μια απλή βόλτα, αφού ακολούθησε ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο “Sooo 2020” με έπαθλο που ενθουσίασε τα μοντέλα.

Αρχικά, οι παίκτες φωτογραφήθηκαν σε τριάδες αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τους ρόλους των μοντέλων, των φωτογράφων, των art directors και των κριτών, με έμπνευση από ατάκες και καταστάσεις του σήμερα. Η διαδικασία και οι polaroids, που προέκυψαν, διασκέδασαν τα παιδιά και τους έδωσαν τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά.

Η δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης
Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε, αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και τις φοβίες τους και να δώσουν στο φακό πόζες μετά από μια δύσκολη εμπειρία.

Αρχικά, έπρεπε να ανεβούν στον πανύψηλο πύργο shock tower του πάρκου και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο και πολλοί ήταν αυτοί που δυσκολεύτηκαν να συγκεντρωθούν μετά την πτώση. Το πλεονέκτημα είχε κερδίσει ο Αιμιλιάνο Μάρκου και έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για κάποιους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης εργάστηκε με στρατηγική, έδωσε τo disadvantage που δόθηκε στη Λία προκαλώντας τον εκνευρισμό της, και ξέσπασε μεγάλος τσακωμός λίγο πριν ξεκινήσει το σετ.

http://youtu.be/ZbZea19qG2o

Aυτός ήταν ο νικητής της δοκιμασίας
Παρότι από την αρχή του GNTM 3 είναι ένα από τα φαβορί, στο επεισόδιο της Δευτέρας βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. Ο λόγος για τον Ηρακλή, που στη νέα δοκιμασία έφερε τα πάνω-κάτω, εντυπωσίασε τους κριτές με τη λήψη του και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία!

Οι χειρότερες προσπάθειες
Η τελική δυάδα προς αποχώρηση ήταν η Λία και η Ειρήνη, τα δύο κορίτσια με τα κοντά μαλλιά, αλλά τελικά η Ειρήνη ήταν αυτή που έκανε ελεύθερη πτώση και κάπως έτσι έληξε άδοξα το όνειρό της να γίνει το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Η Ειρήνη, ήταν η παίκτρια που είχε κάνει το μεγαλύτερο makeover και άλλαξε τα μαλλιά της δραματικά μέσα στο παιχνίδι, με τους κριτές να αποθεώνουν το νέο στιλ της, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να την κρατήσει στον διαγωνισμό.

http://youtu.be/vr_nOf3exj4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved