Masterchef 5: Με ειδικές άδειες μετακίνησης θα έρθουν οι υποψήφιοι σεφ

POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το Star καθώς ψάχνει να βρει τρόπο να δει πως θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Masterchef 5

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο οποίος ψάχνει να βρει τρόπο να δει πως θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Masterchef 5 μέσα σε συνθήκες lockdown.

Οι οντισιόν για τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι θα γίνουν στην Αθήνα και το κανάλι προβληματίζεται για το πως θα μπορέσει να φέρει τους υποψήφιους από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη στην εταιρεία παραγωγής να λάβουν ειδικές άδειες μετακίνησης από την ΓΓΠΠ, για παίκτες του Masterchef που θα έρθουν από άλλους νομούς στην Αττική, για να πάρουν μέρος στις οντισιόν. Οι άδειες θα αφορούν συγκεκριμένες ημέρες παραμονής στην Αθήνα, ενώ θα περιλαμβάνουν και την διαμονή τους σε ξενοδοχεία (τηρώντας τα μέτρα της καραντίνας) για το διάστημα των γυρισμάτων.

Η παραγωγή του δημοφιλούς ριάλιτυ μαγειρικής σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει τα γυρίσματα, καθώς έχει προβλέψει όλες τις πιθανές εκδοχές για κάθε στάδιο των μέτρων απαγόρευσης, ενώ θα περιοριστούν οι guest εμφανίσεις άλλων σεφ.

H παραγωγή του MasterChef ξεκίνησε ένα μήνα νωρίτερα τα precasting για την επιλογή των παικτών και στόχος είναι τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο.

Oι παίκτες που θα μένουν στο σπίτι uα είναι όσο πιο απομονωμένοι γίνεται, ενώ α αποφεύγονται οι μετακινήσεις και δεν θα μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στον χώρο του γυρίσματος, καθώς σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα, θα πρέπει να απολυμανθεί το σπίτι και να μπουν σε καραντίνα όλοι οι παίκτες.

Υπενθυμίζεται πως στα στούντιο Καραμάνος κατασκευάζεται καινούργιο, εντυπωσιακό σκηνικό για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο θα βγει στις οθόνες μας στις αρχές του 2021.

 http://youtu.be/xukCvZGGUyI

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved