ΕΔΑ Αττικής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των σεμιναρίων Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης σε τεχνικές και υλικά συγκόλλησης

POP UP TEAM
/
16 Μαρτίου, 2022

Η ΕΔΑ Αττικής ξεκίνησε τις εκπαιδευτικές δράσεις της με στόχο να προσφέρει, με την πολυετή εμπειρία της, πιστοποιημένη τεχνική εκπαίδευση και εξειδίκευση σε επαγγελματίες της χώρας.

Το πρόγραμμα «Συγκολλήσεις Πολυαιθυλενίου και Πλαστικών», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία της ΕΔΑ Αττικής με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, απευθύνεται σε τεχνικούς και συγκολλητές, τελειόφοιτους τεχνικών λυκείων, υδραυλικούς, μηχανικούς κ.α. από όλη την Ελλάδα και αφορά σε συγκολλήσεις πολυαιθυλενίου και πλαστικών. Διεξάγεται  από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές και περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και εργαστήρια πρακτικής κατάρτισης σε μετωπικές συγκολλήσεις και ηλεκτροσύντηξη για όλα τα εξαρτήματα πολυαιθυλενίου και πλαστικού για χρήση νερού, φυσικού αερίου και προσμίξεων του με άλλα αέρια. 

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται ολοκληρωμένη κατάρτιση σε νέους τεχνικούς, συνολικής διάρκειας 120 ωρών και δυνατότητα ανανέωσης υφιστάμενης πιστοποίησης συγκολλητή με την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειας 40 ωρών.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν, επιτυχώς, το πρόγραμμα θα αποκτήσουν Διεθνές Δίπλωμα Συγκολλητή Πλαστικών  και «Διαπιστευμένο» Πιστοποιητικό ISO 13067 (κατά ISO 17024). 

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, σε δήλωση του ανέφερε «Στην ΕΔΑ Αττικής πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος των τοπικών κοινωνιών και της Ελλάδας, συνδέεται άμεσα με την κατάρτιση και τη τεχνογνωσία του τεχνικού στελεχιακού δυναμικού της χώρας. Αποτελεί υποχρέωσή μας και διαχρονική δέσμευση της ΕΔΑ Αττικής να μεταλαμπαδεύσουμε την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, στον τεχνικό και επαγγελματικό κόσμο της Αττικής και ευρύτερα της Ελλάδας».

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (WGI) στην Ελευσίνα.  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο training@wgi.gr ή training@edaattikis.gr, ή/και να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2105542609, 2111023901.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved