Ο Jeremy Renner προσπάθησε να σώσει τον ανιψιό του πριν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του

Copyright @Instagram jeremyrenner
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
26 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αποδεικνύεται ότι ο Jeremy Renner είναι ένας superhero τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης.

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Hawkeye στις τελευταίες ταινίες της Marvel έχει μακρύ δρόμο μπροστά του όσων αφορά στην ανάρρωσή του, αφού έσπασε περισσότερα από 30 κόκαλα σε ένα ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι οι συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα – και πώς ο Renner θυσίασε κυριολεκτικά το σώμα του για να σώσει τον ανιψιό του.

Σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη αναφορά από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe, ο Renner χρησιμοποιούσε ένα Pistenbully, το οποίο είναι ένα εκχιονιστικό μηχάνημα 7, τόνων για να απεγκλωβίσει το φορτηγό του ανιψιού του από το χιόνι κοντά στο σπίτι του στο όρος Rose-Ski Tahoe. Κάποια στιγμή, το μηχάνημα άρχισε να γλιστράει στο πλάι, αναγκάζοντας τον Renner να εγκαταλείψει το όχημα. Ωστόσο, «Μόλις βγήκε από το Pistenbully, συνειδητοποίησε ότι αυτό κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον ανιψιό του», σημειώνει η έκθεση. «Φοβόταν ότι το Pistenbully επρόκειτο να τον χτυπήσει, έτσι αποφάσισε να σταματήσει ή να εκτρέψει το μηχάνημα».

Ο Jeremy Renner προσπάθησε να σκαρφαλώσει ξανά στο εκχιονιστικό, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να παγιδευτεί αμέσως κάτω από την αριστερή πλευρά του. «Το Pistenbully πέρασε από πάνω του, τραυματίζοντάς τον και συνέχισε να κυλάει», προσθέτει η έκθεση. «Ξάπλωσε στο έδαφος και εστίασε στην αναπνοή του, ενώ ο ανιψιός του και άλλοι τον βοήθησαν μέχρι να φτάσει το ιατρικό προσωπικό στη τόπο του ατυχήματος».

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ατύχημα οφειλόταν στο ότι ο Renner δεν χρησιμοποίησε το φρένο στάθμευσης μαζί με άλλα μηχανικά προβλήματα. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει τη στιγμή του συμβάντος.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved