Kate Middleton: Τα αρνητικά σχόλια για το νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας

Kate Middleton – ©X/@rjmyers
POP UP TEAM
/
23 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πορτρέτο – σκίτσο της Kate Middleton για το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler. Το σκίτσο που παραπέμπει σε παιδική ζωγραφιά, φαίνεται να μην εντυπωσίασε τον κόσμο και ιδίως τους βασιλικούς φαν.

Δημιουργός του σκίτσου είναι η Hannah Uzor. Η καλλιτέχνις εμπνεύστηκε το σκίτσο από το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της διάγνωσης του καρκίνου προς το έθνος: «Η Kate Middleton έχει ανταποκριθεί πραγματικά στον ρόλο της».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Η εικόνα απαθανατίζει την πριγκίπισσα στο πρώτο επίσημο δείπνο της για τον βασιλιά Κάρολο το 2022 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Νότια Αφρική.

Απεικονίζεται όρθια και με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός, με ένα λευκό, μακρύ βραδινό φόρεμα της Jenny Packham με αστραφτερές λεπτομέρειες στους ώμους και την τιάρα της.

Πολλοί ωστόσο θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας σχολίασαν αρνητικά το σκίτσο κάτω από την ανάρτηση στα social media.

«Δεν μοιάζει καθόλου με την Katherine. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Συγγνώμη, όσο κι αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν της μοιάζει καθόλου». Κάποιος ρώτησε: «Αν είναι πορτραίτο της Catherine δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;»

«Ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με την πριγκίπισσα της Ουαλίας», σημείωσε ένας άλλος.

Ερωτηθείσα αν το πρόσφατο βίντεο διάγνωσης καρκίνου της πριγκίπισσας της έδωσε μια νέα προοπτική, η καλλιτέχνιδα πίσω από το πορτραίτο είπε: «Χωρίς αμφιβολία. Όλα τα πορτραίτα μου αποτελούνται από στρώματα μιας προσωπικότητας, κατασκευασμένα από όλα όσα μπορώ να βρω γι’ αυτούς. Η δημόσια ομιλία της πριγκίπισσας έδειξε μια στιγμή που αντιμετωπίζεις κάτι δύσκολο, μιλάς μέσα από την καρδιά σου, έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο», είπε.

Η καλλιτέχνης εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πριγκίπισσα, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. «Έχει πραγματικά αναδειχθεί στο ρόλο της – έχει γεννηθεί γι’ αυτό. Φέρει τον εαυτό της με τόση αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη», δήλωσε η Uzor. Η ζωγράφος, η οποία εδρεύει στο St Albans του Hertfordshire, είναι, όπως και η Kate, μητέρα τριών παιδιών και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μαζί της τη χαρά της μητρότητας».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved