Τζένιφερ Άνιστον: Γιατί ψήφισα Μπάιντεν, δεν είναι αστείο να στηρίξετε τον Κάνιε Γουέστ

POP UP TEAM
/
25 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Τζένιφερ Άνιστον κάλεσε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν υπεύθυνα στις προεδρικές εκλογές, εξηγώντας γιατί η ίδια στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν, ενώ εξαπολύει βολές κατά του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή που άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, δηλώνοντας ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Στην ανάρτησή της εξήγησε στηρίζει τους υποψηφίους των Δημοκρατικών για την προεδρία και την αντιπροεδρία, ενώ επέκρινε τον νυν Αμερικανό πρόεδρο για τη στάση του σε ό,τι αφορά την πανδημία, τον ρατσισμό, αλλά και την κλιματική αλλαγή. 

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην επιλέξει τον ράπερ Κάνιε Γουέστ. «Δεν είναι αστείο να ψηφίσετε τον Κάνιε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι», έγραψε σε υστερόγραφο στην ανάρτησή της.

«Τους ψήφισα γιατί αυτή τη στιγμή αυτή η χώρα είναι πιο διχασμένη από ποτέ», έγραψε η Άνιστον, αναφερόμενη στους Μπάιντεν και Χάρις. «Αυτή τη στιγμή, λίγοι άνδρες στην εξουσία αποφασίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με τα δικά τους σώματα. Ο σημερινός πρόεδρός μας έχει αποφασίσει ότι ο ρατσισμός δεν είναι θέμα. Επανειλημμένα και δημόσια έχει αγνοήσει την επιστήμη… τόσο πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει», συνέχισε. 

«Σας καλώ να σκεφτείτε πραγματικά ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο από αυτές τις εκλογές αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που είμαστε τώρα… τις κόρες σας, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τους μαύρους αδελφούς και αδελφές μας, τους ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας και τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας (που θα έχουν το καθήκον να σώσουν έναν πλανήτη που η ηγεσία μας αρνείται να πιστέψει ότι πονά)», έγραψε ακόμη η Άνιστον. 

«Όλο αυτό δεν αφορά μόνο έναν υποψήφιο ή μόνο ένα θέμα. Αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, αγάπη και αξιοπρέπεια», καταλήγει στην ανάρτησή της, πριν από το υστερόγραφο για τον Κάνιε Γουέστ.

 

Πηγή: lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved