Πολλές είναι οι φορές που βλέποντας το ζευγάρι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ μας έδωσαν την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον γάμο τους. 

Οι τρυφερές στιγμές των δύο είναι ελάχιστες, αντιθέτως παρακολουθούμε μια Μελάνια η οποία σχεδόν σιχαίνεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα της και δεν τον αφήνει ούτε από το χέρι να την κρατήσει χωρίς να τραβηχτεί σχεδόν αμέσως.

Οι φήμες περί διαζυγίου δίνουν και παίρνουν τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στον περίγυρο του ζευγαριού αφού πρώην σύμβουλοι του ζευγαριού είναι σχεδόν σίγουροι ότι με το που αφήσουν τον Λευκό Οίκο η Μελάνια θα αφήσει και τον σύζυγό της.

Όπως δήλωσαν πηγές σε δημοσιεύματα του εξωτερικού η Μελάνια ετοιμάζει βαλίτσες άρον άρον παρόλο που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού. Για αυτό υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση. Ο «Κώδικας Σιωπής» τον οποίο της επέβαλε ο Τραμπ για να μπορεί να λάβει την διατροφή για τον γιο της. Εξάλλου το ίδιο είχε κάνει και με την δεύτερη σύζυγό του πριν χωρίσουν και τις απαγόρευε την κυκλοφορία οποιουδήποτε βιβλίου ή συνέντευξης τα οποία θα ήταν επικριτικά απέναντί του.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σκέψεις για τον χωρισμό υπήρχαν πριν από την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία ενώ η Melania δεν πίστευε ποτέ ότι ο σύζυγό της θα εκλεγόταν.

«Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να είχε ξεσπάσει σε λυγμούς όταν ο σύζυγός της θριάμβευσε το 2016, με έναν φίλο της να λέει: “Δεν περίμενε ποτέ να κερδίσει». Για αυτό τον λόγο δεν μετακόμισε αμέσως στον Λευκό Οίκο αλλά 5 μήνες μετά βρίσκοντας ως αφορμή τον γιο της ο οποίος έπρεπε πρώτα να τελειώσει το σχολείο του.

Η πρώην συνεργάτιδα της Μελάνια, Stephanie Winston Wolkoff τόνισε ότι ο γάμος τους είναι λευκός και κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Ο μόνος λόγος που έμεινε σε αυτό τον γάμο ήταν για να εξασφαλίσει στον γιο της ένα μερίδιο της περιουσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

H Omarosa Manigault Newman πρώην διευθύντρια επικοινωνίας για το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι «Η Πρώτη Κυρία μερικές φορές απεχθάνεται τον Ντόναλντ Τραμπ».

Φυσικά όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό όταν το ζευγάρι αφήσει τον Λευκό Οίκο και η Μελάνια θα μπορεί να λήξει επιτέλους τον γάμο της.

Πηγή: Must