Στα «γαλανόλευκα» γέφυρα στο Μιλγουόκι προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

POP UP TEAM
/
18 Δεκεμβρίου, 2020

Πανηγυρίζουν οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπάει το Μιλγουόκι και το απέδειξε περίτρανα πριν από μερικές ώρες, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους τοπικούς Μπακς.

Όπως ανακοινώθηκε εχθές, ο «Greek Freak» υπέγραψε supermax συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο μεταφράζεται σε 228 εκατ. δολάρια, και επομένως θα συνεχίσει να ζει στην πόλη την οποία θεωρεί πλέον σπίτι του.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό Fox6, ολόκληρη η πόλη γιορτάζει μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Γιάννη. Όπως επισημαίνει το σχετικό άρθρο, εκτός απο τους λάτρεις του μπάσκετ κατενθουσιασμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων, που βασίζονται σε μεγάλο σταθμό στους οπαδούς των Μπακς για ενίσχυση του τζίρου τους.

Σε μια γλυκιά χειρονομία ανταπόδοσης της αγάπης του Αντετοκούνμπο, η πόλη του Μιλγουόκι φωταγώγησε τη γνωστή γέφυρα Hoan με γαλανόλευκο φως, τιμώντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τον «Greek Freak» για όσα της έχει προσφέρει, και θα συνεχίσει να της προσφέρει.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία της γέφυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο SVP των Μπακς, Άλεξ Λάσρι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved