Χαμός στο My Style Rocks: «Είσαι καρικατούρα της Ελένης Λουκά»

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2020

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι μόδας του Σκάι, ωστόσο από τώρα έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις και οι διαφωνίες μεταξύ των παικτριών. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι έντονος, καθώς στο τέλος κάθε εμβδομάδας, η πιο καλοντυμένη παίκτρια του My Style Rocks θα κερδίζει 2.500 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, είδαμε δύο από αυτές, την Τόνια Κούμπα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε πάρει μέρος παλιότερα στον διαγωνισμό Playmate, να έρχονται σε έντονη διαφωνία.

http://youtu.be/M0QANsfR3Hg

«Σήμερα θα πάω σε ένα λανσάρισμα ρωσικής βότκας, που γίνεται σε ένα πολυτελέστατο μπαράκι», είπε η Τόνια Κούμπα για το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε για το My Style Rocks.

 Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 1 και εξήγησε: «Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μια με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω.

Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ».

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved