Ο Johnny Depp επιστρέφει ως Jack Sparrow, πέντε χρόνια από τους τελευταίους Πειρατές της Καραϊβικής

Copyright @Facebook Johnny Depp
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο Johnny Depp, ο οποίος έπαιξε τον μέθυσο πειρατή στις πέντε προηγούμενες ταινίες, έχει προγραμματίσει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο προσωρινός τίτλος της νέας ταινίας, που γυρίζεται από την Disney, είναι A Day At The Sea. Μια πηγή ανέφερε: «Ο Johnny πρόκειται να επιστρέψει ως Captain Jack Sparrow και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Ο Johnny αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει πλήρως η παραγωγή και ο Bruce Hendricks, ο οποίος είχε εμπλακεί στις τρεις πρώτες ταινίες, έχει οριστεί ως εκτελεστικός παραγωγός για το νέο έργο». Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη και το όλο project καλύπτεται από μυστικότητα με την Disney να θέλει να κρατήσει τα πάντα κρυφά όσο καλύτερα γίνεται.

Ο 59χρονος Johnny Depp έκανε το ντεμπούτο του ως Captain Jack Sparrow στο The Curse Of The Black Pearl το 2003. Οι πέντε πρώτες ταινίες είχαν εισπράξεις πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και απέδωσαν στον Depp πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια.

Το μέλλον του στο franchise τέθηκε υπό αμφισβήτηση αφού έχασε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της εφημερίδας The Sun τον Νοέμβριο του 2020, η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην σύζυγό του Amber Heard. Ο Depp, ο οποίος χώρισε από την Amber το 2016 μετά από ένα χρόνο γάμου, την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση στις ΗΠΑ και κέρδισε την δίκη φέτος τον Ιούνιο.

Γυναικείες φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι ανησυχούν για το γεγονός ότι ο Johnny Depp επιστρέφει στο ρόλο του Captain Sparrow για άλλη μια φορά. Η Women’s Aid είπε: «Όταν κάποιος κατηγορείται ή έχει κριθεί ένοχος για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, είναι σημαντικό όλοι οι εργοδότες να το λάβουν σοβαρά υπόψη και αυτό αφορά τους εργοδότες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όταν η ενδοοικογενειακή κακοποίηση κουκουλώνεται και ξεχνιέται γρήγορα, στέλνει ένα επικίνδυνο μήνυμα ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό».

Οι fans των ταινιών και του Johnny Depp ξεκίνησαν μια καμπάνια για να τον επαναφέρουν στο franchise με πάνω από 800.000 υπογραφές, σε μια προσπάθεια να πιέσουν τα αφεντικά της Disney.

Την περασμένη εβδομάδα, η Margot Robbie αποκάλυψε ότι ένα νέο έργο στο σύμπαν των Πειρατών με γυναίκες πρωταγωνίστριες είχε ακυρωθεί. Το project πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε για να γεφυρώσει το χάσμα μετά την απομάκρυνση του Depp από το franchise.

http://www.youtube.com/watch?v=s2Nel11BUbA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved