MONSTERS: Μετά τον Dahmer έρχεται η νέα σειρά στο Netflix που θα χάσουμε τον ύπνο μας

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

True crime lovers, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένουμε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές Αυγουστιάτικα με 40 βαθμούς υπό σκιά. Ήρθε η ώρα επιτέλους να ταιριάξουμε και το σκηνικό

Ο Σεπτέμβρης έφτασε επιτέλους και μαζί του φέρνει μια σημαντική άφιξη στο Netflix, που σίγουρα θα τιμήσουμε δεόντως ειδικά όσοι έχουμε δει το ντοκιμαντέρ και όσοι λιώσαμε με Jeffrey Dahmer το 2022. Αυτό διότι ο δημιουργός της παραγωγής «Monsters» επιστρέφει για 2η σεζόν με την υπόθεση Menendez, στις 19 Σεπτεμβρίου! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!

Μετά την πρώτη σεζόν όπου παρακολουθήσαμε την ιστορία του κανίβαλου εγκληματία που ενσάρκωσε τόσο ανατριχιαστικά καλά ο Evan Peters, ο Ryan Murphy θα καταπιαστεί με αυτή των διάσημων αδερφών, που δολοφόνησαν τους γονείς τους στις 20 Αυγούστου του 1989.

Οι Lyle και Eric Menendez συγκεκριμένα, καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη για φόνο πρώτου βαθμού. Το έγκλημά τους έλαβε χώρα 7 χρόνια νωρίτερα, όταν σκότωσαν εν ψυχρώ τους γονείς τους στο σαλόνι του σπιτιού τους. Οι δυο τους έκαναν λόγο για χρόνια κακοποιητικών συμπεριφορών από τους γονείς τους, οι οποίες τους οδήγησαν στην εν λόγω πράξη. Κατηγόρησαν μεταξύ άλλων των πατέρα τους, José Menéndez, για βιασμό, μια κατηγορία που ήρθε να υποστηρίξει πρόσφατα η καταγγελία μέλους του συγκροτήματος Menudo, Rosselló, μιλώντας για σεξουαλική επίθεση από τον άντρα που δολοφονήθηκε.

Το Netflix κυκλοφόρησε χθες το trailer της νέας σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem και Chloe Sevigny στο ρόλο των γονέων, και οι Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch ως Lyle και Eric Menendez. Επιπλέον, θα δούμε επίσης τους Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte.

Tags :

Μοιράσου το ...