Η Cher επιβεβαιώνει το ειδύλλιο με τον 36χρονο Alexander Edwards

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Νοεμβρίου, 2022

Copyright @Instagram Alexander Edwards / @Facebook Cher

Με το μοναδικό της στυλ, η Cher δεν έχει χρόνο για τους haters, καθώς απέφυγε την κριτική για τη διαφορά ηλικίας των 40 ετών με τον Alexander Edwards.

Η 76χρονη θρυλική τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το ειδύλλιό της με τον 36χρονο, αφού το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι ενώ απολάμβανε ένα ραντεβού για δείπνο την προηγουμένη Τετάρτη.

Ο μουσικός παραγωγός Alexander Edwards της εταιρίας Def Jam και η Cherilyn Sarkisian, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, βρέθηκαν μαζί με τον πρώην σύντροφο της Kylie Jenner, Tyga καθώς δείπνησαν όλοι μαζί στο διάσημο hotspot εστιατόριο για celebrities, Craig’s στο Los Angeles.

Μετά από αναφορές ότι το ζευγάρι περνούσε χρόνο μαζί στην έπαυλη της Cher στο Malibu – την οποία πρόσφατα έβαλε προς πώληση για 85 εκατομμύρια δολάρια – το μουσικό είδωλο κατεύνασε τις ανησυχίες των θαυμαστών της ότι ο Edwards μπορεί να έχει κακές προθέσεις.

Η Cher ξεκίνησε ποστάροντας μια φωτογραφία του Alexander, συνοδεύοντας το στιγμιότυπο με ένα emoji μιας κόκκινης καρδιάς.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε: «Αυτός είναι ο νέος σου άντρας;» η Cher απάντησε απλώς με ένα emoji με ένα πρόσωπο καρδιάς, δίνοντας την εντύπωση ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.


Ένας άλλος follower ήθελε να μάθει αν ο Alexander θα συναντούσε τη Cher στη Νέα Υόρκη, αλλά εκείνη επιβεβαίωσε: «Όχι, δουλεύει».

Ωστόσο, ένας ανήσυχος οπαδός απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος πώς νιώθω για αυτό. Είμαι θαυμαστής τόσο καιρό και είμαι αμέσως καχύποπτος για τις προθέσεις του απέναντί σου. Ξέρουμε ότι είσαι υπέροχη και είμαι σίγουρος ότι ο εσωτερικός σου κύκλος θα συνεχίσει να σε προσέχει. Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, αλλά να μην σε εκμεταλλεύονται!!!»

Διαβεβαιώνοντας τον θαυμαστή της ότι δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχεί, η Cher απάντησε: «Όπως όλοι ξέρουμε … ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΘΕΣ, και αυτό που ξέρω σίγουρα… Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε φορά που κάνετε μια επιλογή, παίρνετε το ρίσκο. Πάντα έπαιρνα ρίσκα… Έτσι είμαι».

Πολλοί από τους followers της τραγουδίστριας πρόσφεραν την υποστήριξή τους και εξέφρασαν πόσο «ευτυχισμένοι» είναι για την Αμερικανίδα σταρ και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει σκοπό να προκαλέσει τους haters.

Πιστεύεται ότι ο Alexander – ο οποίος είναι 40 χρόνια νεότερος από τη Cher – την γνώρισε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, καθώς πόζαραν δίπλα-δίπλα στο σόου του Rick Owens στο Paris Fashion Week.

Ο Alexander είναι o πρώην σύντροφος του 39χρονου μοντέλου και τηλεοπτικής περσόνας Amber Rose και έχουν έναν τρίχρονο γιο μαζί, τον Slash Electric Alexander Edwards.

Η Amber κατηγόρησε τον Αύγουστο τον πρώην σύντροφό της ότι την απάτησε πολλές φορές και ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικούς ανθρώπους. Αργότερα ο Alexander ομολόγησε ότι όντως ήταν άπιστος.

Όσο για τη Cher, η ίδια έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, πρώτα με τον μουσικό Sonny Bono, ο οποίος πέθανε το 1998 και με τον οποίο έχει έναν γιο, τον Chaz Bono, 53 ετών. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον αείμνηστο τραγουδιστή Gregg Allman και απέκτησε ένα παιδί, τον Elijah Blue Allman, 46 ετών.

Η Cher έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βγαίνει ραντεβού με νεότερους άντρες – αφού βγήκε με τον ηθοποιό Ron Zimmerman, ο οποίος είναι 12 χρόνια νεότερος της, τον Tom Cruise, όταν εκείνος ήταν 23 και εκείνη 38, και τον Richie Sambora των Bon Jovi, ο οποίος είναι 13 χρόνια νεότερος από αυτήν. Η διαφορά ηλικίας μεταξύ της Cher και του Alexander Edwards θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη από τις γνωστές σχέσεις της – με 40 ολόκληρα χρόνια μεταξύ των δύο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved