Η Jodie Comer είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με την επιστήμη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Νοεμβρίου, 2022

Copyright @Facebook Jodie Comer

Φέτος, η Jodie Comer ανακηρύχθηκε μαθηματικά η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο αφήνοντας πίσω της την πρωταγωνίστρια του Euphoria, Zendaya καθώς και το supermodel Bella Hadid.

Πριν από λίγο καιρό, ένας κοσμητικός χειρουργός με έδρα το Λονδίνο ονόματι Dr. Julian De Silva, ο οποίος διευθύνει το κέντρο προηγμένης αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής προσώπου, διεξήγαγε μια μελέτη. Χρησιμοποίησε την ελληνική χρυσή τομή, γνωστή και ως χρυσός κανόνας, θεϊκή αναλογία ή απλά Φ για να μετρήσει και να χαρτογραφήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Όσο πιο κοντά είναι οι αναλογίες ενός προσώπου ή ενός σώματος στον αριθμό 1,618 (Φ), τόσο πιο όμορφοι είναι.

Ως αποτέλεσμα της μελέτης, τα μάτια, η μύτη, τα φρύδια, το πηγούνι και το σχήμα του προσώπου της ηθοποιού Jodie Comer πλησίασαν περισσότερο στη χρυσή αναλογία. Τα χαρακτηριστικά της Jodie είναι κατά 94,52% τέλεια.

Ο Dr. Julian De Silva μίλησε για τη βρετανίδα ηθοποιό και είπε: «Η Jodie Comer ήταν ο ξεκάθαρος νικητής όταν όλα τα στοιχεία του προσώπου μετρήθηκαν. Είχε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία για την τοποθέτηση της μύτης και των χειλιών της με 98,7%, που απέχει ελάχιστα από το να έχει το τέλειο πρόσωπο».

Το μόνο χαρακτηριστικό για το οποίο η Jodie σκόραρε το λιγότερο ήταν τα φρύδια της που πέτυχαν μέσο όρο βαθμολογίας 88%.

Ποιοι άλλοι σταρ ήταν παρόντες στη λίστα;

Ο Dr. Julian De Silva συνέταξε μία λίστα χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές ηλεκτρονικής χαρτογράφησης. Άλλες εντυπωσιακές γυναίκες στη λίστα ήταν η σταρ της ταινίας Dune, Zendaya, το μοντέλο Bella Hadid και η Beyoncé. H Zendaya, ήρθε δεύτερη με 94,37%, ενώ η Bella Hadid ήταν τρίτη με 94,35%. Η Beyoncé ήρθε στην τέταρτη θέση με τελειότητα προσώπου 92,44%.

Στο παρελθόν, πολλοί διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Jennifer Lopez, η Amber Heard και ο Robert Downey Jr., ονομάστηκαν οι πιο όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο με την ίδια τεχνική χαρτογράφησης.

Η Jodie Marie Comer είναι βρετανίδα ηθοποιός γεννημένη το 1993 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Άρχισε να υποδύεται όταν ήταν μόλις 11 ετών και η καριέρα της ξεκίνησε ως ηθοποιός το 2008 με guest ρόλο σε ένα επεισόδιο του The Royal Today. Η Jodie Comer έγινε γνωστή με το κατασκοπευτικό θρίλερ, Killing Eve. Μέχρι σήμερα, η Jodie έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως The Last Bite, England Is Mine, Either Way, Star Wars: The Rise of Skywalker, Free Guy και The Last Duel.

http://www.youtube.com/watch?v=R5teHn6pmLs

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved