Πόσο γιγαντώθηκε η περιουσία της Shakira, μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Μαρτίου, 2023

Κανείς δεν είχε προβλέψει ότι η Shakira και ο Gerard Pique θα είχαν μια τόσο έντονη δημόσια κόντρα. Το πρώην celebrity ζευγάρι μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα για περισσότερο από ένα μήνα. Η Shakira άναψε φωτιά στη μουσική βιομηχανία αφού κυκλοφόρησε δύο τραγούδια εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με το essentiallysports.com, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει κερδίσει μια περιουσία από τα τραγούδια της εναντίον του Pique. Η καθαρή της περιουσία πριν από τις προσωπικές της περιπέτειες ήταν περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια. Με τα έσοδα από τα τελευταία κομμάτια της, οι θαυμαστές περιμένουν την καθαρή αξία της να φτάσει στα ύψη. Ωστόσο, ο χωρισμός της δεν την εμπόδισε να κυκλοφορήσει πολλά “κανονικά” τραγούδια μέσα στο 2022.

Πόσα χρήματα έβγαλε η Shakira από όλα τα τραγούδια της εναντίον του Gerard Pique;

Η Shakira είχε πάντα την ικανότητα να παράγει μουσική παγκόσμιας κλάσης. Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι αφού έμαθαν το χρηματικό ποσό που έχει κερδίσει η 46χρονη τραγουδίστρια τον τελευταίο χρόνο. Η Shakira αυτή τη στιγμή βγάζει χρήματα απλώς κράζοντας τον πρώην της. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η νικήτρια του βραβείου Grammy πρωτοπορεί σε τέτοιου είδους τραγούδια.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οικονομικά της. Κέρδισε το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από το πρώτο της κομμάτι μαζί με τον Bizarrap. Αλλά, δεν τελειώνει εκεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Shakira κέρδισε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια από το σινγκλ της, Te felicito. Μετά από αυτό, κέρδισε άλλα 3,5 εκατομμύρια δολάρια από το Monotonia, τη συνεργασία της με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Ozuna. Τα συνολικά κέρδη της από κάθε κομμάτι που σχετίζεται με τον Gerard Pique, εξαιρουμένου του TQG είναι περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια.

http://www.youtube.com/watch?v=CocEMWdc7Ck

Με τέτοια νούμερα, η Shakira δεν έχει λόγο να σταματήσει να θάβει τον Gerard Pique. Κυκλοφόρησε ένα νέο single με την Karol G πριν από μερικές εβδομάδες. Οι οικονομικές εκθέσεις δείχνουν ότι το εισόδημά της θα πολλαπλασιαστεί εύκολα ακόμα κι αν το TQG έχει τα μισά έσοδα από τα άλλα τραγούδια της.

http://www.youtube.com/watch?v=jZGpkLElSu8

Ενώ η τραγουδίστρια συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι έκανε ο Gerard Pique

Ο Καταλανός άσος του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο το 2022. Έκτοτε, συμμετέχει σε ένα ενδιαφέρον επιχειρηματικό εγχείρημα. Το 2023, αποκάλυψε το Kings League, μια μεταμορφωμένη και σύγχρονη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Αρκετοί οπαδοί του ποδοσφαίρου έχουν αποδεχτεί τους μοναδικούς κανόνες του Kings League. Ακόμη και ο πρόεδρος της FC Barcelona, Joan Laporta, εκτίμησε το μοναδικό αυτό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

http://www.youtube.com/watch?v=t1eO5Z9ctz8

Ενώ συνεχίζει να επεκτείνει την επιχειρηματική του αυτοκρατορία, ο Pique έχει χάσει τον σεβασμό μεταξύ της πλειοψηφίας των θαυμαστών του, μετά την απιστία του με τη Shakira. Παρόλα αυτά, συνεχίζει με τη νέα του σύντροφο, Clara Chia Marti, σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Αλλά, με τόση δημόσια κριτική που έχει υποστεί, μένει να δούμε αν το νέο celebrity ζευγάρι θα καταφέρει να ανταπεξέλθει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved