Viral έχει γίνει το βίντεο με την Shakira να κλαίει μετά τον χωρισμό της με τον Piqué

Youtube @RTG World Famous
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Shakira – Λόγω άγχους έκλαψε έξω από ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Υόρκη

Η περιοδεία της Shakira στις ΗΠΑ με τους γιους της, Μίλαν και Σάσα, ήταν πολύ επιτυχημένη. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες οι εικόνες της τραγουδίστριας να κλαίει σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Υόρκη έγιναν αμέσως viral.

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, ενώ στο κατάστημα βρίσκονταν τα παιδιά της, τα οποία αγνοούσαν την κατάσταση. Τα τραγούδια της «Te felicito», «TQC» και «Session 53» με τον Bizarrap έγιναν viral και προκάλεσαν διαμάχη με τον Piqué μετά τον χωρισμό τους λόγω της εμφάνισης της νυν συντρόφου του, Clara Chia.

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα έγινε σύμβολο αγώνα και ενδυνάμωσης, αλλά τα δάκρυά της έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

shakira cry

 

Στη Νέα Υόρκη η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon» και η εμφάνισή της με τον Bizarrap ήταν η πιο δημοφιλής της εβδομάδας. «Το τραγούδι είναι για τις γυναίκες που ανέχτηκαν άσχημες καταστάσεις όπως κι εγώ», είπε η Shakira. Όμως, λίγες μέρες μετά την παρουσία της στο πλατό της εκπομπής, οι κάμερες την έπιασαν να κλαίει έξω από ένα ζαχαροπλαστείο.

 

Τόσο η Shakira όσο και οι δύο γιοι της έχουν ήδη επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά ένα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής αποκάλυψε τον λόγο που η τραγουδίστρια έκλαιγε. Η εκπομπή Despierta America από το κανάλι Univision αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, ο λόγος για τα δάκρυα της τραγουδίστριας ήταν λόγω άγχους. «Η Shakira έχει πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει δημιουργήσει πρόσθετο άγχος. Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved