Το σκληρό βίντεο που ανέβασε η Madonna για τον πόλεμο στο Ισραήλ

©Instagram/ news_of_madonna
POP UP TEAM
/
9 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna έδειξε τη θέση της για τον πόλεμο στο Ισραήλ, δημοσιεύοντας ένα σκληρό βίντεο με τις βαρβαρότητες που συμβαίνουν. Μάλιστα, προτρέπει τον κόσμο να προσευχηθεί για το Ισραήλ.

Μέχρι τώρα συνολικά πάνω από 1.100 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, χιλιάδεςείναι οι τραυματίες και στις δύο πλευρές και εκατοντάδες απαχθέντες Ισραηλινοί από τη Χαμάς.

«Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό. Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φαντάσου να σου συνέβαινε αυτό;; Είναι ακατανόητο» έγραψε η Madonna.

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Συμπαντική αλήθεια. Δεν το έχει καταλάβει. Ζούμε σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάνονται. Στα αθώα θύματα που έχουν σκοτωθεί. Σε όλους όσους υποφέρουν ή που θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση. Προσεύχομαι για σας. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη» έγραψε στη λεζάντα της.

 

Η «πολιτική» κίνηση της Madonna στη Eurovision to 2019

Το 2019, η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, προκαλώντας σάλο επειδή κατάφερε να περάσει «πολιτικό» μήνυμα ειρήνης και συμφιλίωσης βάζοντας στις πλάτες δύο χορευτών που ήταν αγκαλιασμένοι τις σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Οι διοργανωτές αιφνιδιάστηκαν, καθώς στις πρόβες δεν υπήρχαν σημαίες. Η EBU δήλωσε για την κίνηση της Μαντόνα: «Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου και η Madonna το γνώριζε αυτό».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved