GNTM 2: Άλλαξαν το look στις παίκτριες – ποια ατάκα «γονάτισε» την Έλενα Χριστοπούλου

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Στον πρώτο κύκλο του GNTM, πριν ένα χρόνο, η Ειρήνη Στεριανού ήταν αυτή που είχε δεχτεί τα περισσότερα σχόλια για το νέο της look και την αντίδρασή της. Άλλωστε, είχε δείξει εξ αρχής πως δεν της άρεσε το μαλλί. Στο GNTM 2 δεν είχαμε κάποια τόσο ακραία εκδήλωση, αλλά υπήρξαν look που σίγουρα κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και το χιούμορ του κοινού στο Twitter. 

Οι περισσότερες κοπέλες έδειξαν να τους αρέσει η αλλαγή που τους έκαναν στο παιχνίδι. Όλες βέβαια στάθηκαν με τρομερή αγωνία μπροστά στον καθρέφτη για να γίνει η αποκάλυψη.

Ενδεικτικός είναι βέβαια ο διάλογος ανάμεσα στην κυρία Έλενα Χριστοπούλου και μια από τις κοπέλες που της άρεσε το μαλλί της. Η Χριστοπούλου την ρώτησε αν φαντάζεσαι τον εαυτό της να ανοίγει και να κλείνει ένα catwalk και η παίκτρια την ρώτησε αν εννοεί ως παρουσιάστρια και απάντησε με ενθουσιασμό θετικά.

Φυσικά η κυρία Χριστοπούλου άρχισε να γελάει νευρικά με αυτή την απάντηση. Το νευρικό γέλιο δεν άργησε να μετατραπεί σε ξεκάρδισμα. Η απάντηση της κοπέλας πάντως δείχνει και τις βλέψεις που έχουν οι περισσότερες σχετικά με τη μόδα.

 http://youtu.be/6eBtf7NKSd0

Το Twitter πάντως έδωσε ρέστα σχολιάζοντας τις αντιδράσεις. Τα δύο πιο ξεκαρδιστικά είναι τα παρακάτω.

gntm2 elena xristopoulou2

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved