GNTM 3: Η audition του Κώστα που περπάτησε σε 15ποντα τακούνια και “τρέλανε” τους κριτές

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM 3. Η απίστευτη πασαρέλα του σε 15ποντα τακούνια και τα τέσσερα “ναι”.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07/09) στο Star ο τρίτος κύκλος του GNTM, με πλήθος αγοριών και κοριτσιών να παρελαύνουν μπροστά στους κριτές για να κερδίσουν μια ευκαιρία.

Ο Κωνσταντίνος Μελισσάς από τη Θεσσαλονίκη ήταν ένα ακόμη αγόρι που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο GNTM 3 και να διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο ανάμεσα σε πολλά άλλα αγόρια και κορίτσια.

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός ασχολείται με το θέατρο, με τον χορό, με τη μουσική και τη γυμναστική, αλλά τον ενδιαφέρει πάρα πολύ και η μόδα, γι’ αυτό και αποφάσισε να πάει στην οντισιόν του ριάλιτι.
Ο 28χρονος Κωνσταντίνος έγινε ιδιαίτερα συμπαθής στους κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως έχει πολύ καλό περπάτημα, κίνηση και θετική ενέργεια, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να βοηθήσει στο να ανοίξει η αγορά για τα plus size μοντέλα.

Στο τέλος, ο υποψήφιος ανέβηκε στα high heels του και χάρισε στους κριτές μια εντυπωσιακή πασαρέλα, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους του χάρισαν τέσσερα “ναι”.

http://youtu.be/8HKqvpNCZN0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved