Η αντίδρασή της Άμπερ Χερντ μετά τη νίκη Ντεπ – Τι δήλωσε

POP UP TEAM
/
2 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Άμπερ Χερντ στην πρώτη της δήλωση μετά την ήττα από τον Τζόνι Ντεπ στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Εικόνες με το πώς αντέδρασε όταν άκουσε την ετυμηγορία.

Η Άμπερ Χερντ έχασε τη δίκη από τον Τζόνι Ντεπ. Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και καλείται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15 εκατ. ευρώ.

 

Με τον Τζόνι Ντεπ στην πρώτη του δήλωση να κάνει λόγο για «δικαίωση», η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Στο μήνυμά της στα social media η ηθοποιός δεν κρύβει την απογοήτευσή της για τη δικαστική απόφαση που δεν τη δικαίωσε. «Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου» ισχυρίστηκε.

Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της στην Washington Post μέσα από το οποίο κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία είναι «ψευδές». Το 7μελές σώμα των ενόρκων στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε την αθωότητά του.

Σημειώνεται πάντως ότι η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του πρώην συζύγου της για σχόλια του δικηγόρου του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

 

Μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη, η Άμπερ Χερντ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram:

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

» Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

» Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

» Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα -να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Πώς αντέδρασε η Άμπερ Χερντ όταν έχασε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – Τα 7 καρέ
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η δικαστική απόφαση στη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ θα γινόταν γνωστή στις 22.00 το βράδυ, ώρα Ελλάδος. Ωστόσο, υπήρξε καθυστέρηση. Ο Τζόνι Ντεπ δεν ήταν παρών, καθώς βρισκόταν στη Βρετανία για τρεις συναυλίες έκπληξη με τον φίλο του και μουσικό Jeff Beck.

Αντίθετα η Άμπερ Χερντ ήταν παρούσα και όπως ήταν φυσικό η κάμερα είχε κάνει ζουμ στο πρόσωπό της, καταγράφοντας κάθε κίνηση, κάθε μορφασμό. Η ηθοποιός παρέμεινε ανέκφραστη, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα και συνειδητοποιούσε ότι έχανε τη δίκη, έδειχνε έτοιμη να καταρρεύσει. Στο τέλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της. 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved